Jump to content

Probelma Skin, Dupa Instalare Doar Administratorii O Pot Vedea

Recommended Posts

Posted

Am si eu o problema am instalat o noua tema pe forum de curand cand l-am instalat dar am o problema,doar eu ca administrator cand ma inregistrez pot sa o vad,precizez folosesc IPB 3.2.0 am incercat toate posibilitatile dar nu ii dau de cap,daca se poate sa imi explicati mai indetaliat cum sa reusesc!Multuemsc.

Posted

Ambasadors,da tema aceea este si vad ca esti la mine pe forum si culmea ca tie iti merge dar eu cand testez cand nu sunt inregistrat nu imi merge :)) omg.

Gaby: uite asa imi apare nu am gasit nimic legat de Allow Users To Choose Skins.

untitled1.png

Posted

Da,vad ca pe opera imi merge chiar daca nu sunt inregistrat,multumesc frumos pentru sfat si pentru ajutor,sunt la inceput in IPB si vreau sa ma perfectionez,mai am o intrebare cum pot face sa apara grupurile care exista pe forum in josul paginii,si eu de exemplu sunt administrator dar cand postez ceva nu imi apare culoarea rosie la nume la post doar in leganda!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.