Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara pctroubleshooting  , stiu ca vati saturat de problemele mele dar a intervenit acm ceva ce nu o pot rezolva . 

Cand unu da sa intre pe forum nu ii apare nimic cum trebe deci ii apare asa : 35cpnp4.png

Si normal ar trebui sa ii apara asa : rm1oiw.png

De ca imaginea de sus imi apare mie , cum as putea sa fac ca sa le arate la toti tot asa . 

Ar fi din cauza ca eu tin serverul de la mine din PC ? Dar nu cred ca am mai tinut versiunea 2.x.x nu mai stiu care o fost sigur de IPB si mergea totul corect , ce as putea sa fac ? 

*Imi stii numele , dar nu si povestea.

*Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut.

Posted

imi poti zice tu o versiune nulled care sa nu necesite license key ? Daca te rog frumos ? 

Posted

am incercat si cu ultima versiune si tot asa .. Va rog frumos sa ma ajutati . Plsz

Posted

Da , mie mi se vede normal ( A doua imagine ) iar la ceilalti li se vad ca in prima imagine ... Ce ar putea sa fie ? 

PS : Orice tema as adauga tot asa face . 

Posted

Ma puteti ajuta cat de repede daca va rog ? 

Ps : Ar putea sa nnu fie optimizat ? Daca da ... cum il optimizez ? .

Posted

Vezi in .htacces daca nu ai ceva gresit.

Cam ce ar putea sa fie gresit ? 

• Moderators
Posted

Reinstalează forumul, şi data viitoare bagă versiuni IP.Board Retail, nu nulled. (sunt "gratis" ambele - logic, ilegale).

Posted

Am reinstalat forumul de mai multe ori si si cu versiunea recenta ,  O sa bag versiunea IP.Board dupa ce o sa creasca unpic comunitatea , adica daca merge bine dupa 1 saptamana bag retailu daca merge totul corect . Scuze ca am deschis acest topic cu acest ipb dar te rog ajutama am mare nevoie . 

Posted

Bun Multumesc pentru afirmatii o sa incerc din nou cea ce mia zis House_MD si Stefan cand o sa ajung acasuca .

Atata va rog nu inchideti topicul va rog eu frumos.

Posted

Cand o sa fiu acasuca o sa le incerc . (Va rog nu inchideti topicu) . Multumesc frumos !

@gaby : Cea ce miai zis tu sus ce reprezinta ? Pentru ca eu folosesc doar platforma IPB , nu si wordpress sau drupal . 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.