Jump to content

Recommended Posts

Posted

Utilizatorii si vizitatorii ce frecventau forumul PC Troubleshooting sigur au observat ca de doua zile la accesarea site-ului erau intampinati de un "frumos" mesaj: Account suspended. Cel mai probabil foarte multi s-au gandit ca nu am platit gazduirea (smart-hosting.ro), insa nu, gazduirea era achitata pana in luna noiembrie a anului curent, suspendarea fiind facuta pe motivul ca forumul incarca serverele foarte tare.

Am incercat sa vorbesc cu cei de la smart-hosting.ro, incercand sa ajungem la un numitor comun, insa pretul cerut si pretentiile avute mi s-au parut mari, drept pentru care am decis sa caut alternative. Momentan forumul este gazduit de xservers.ro, si, eu sper sa nu mai fie probleme.

Am mutat absolut tot, am facut setarile si modificarile necesare, si, totul pare ca merge in paramentri optimi. Totusi, daca observati ca ceva nu este in regula, va rog sa ma anuntati.

Va multumesc pentru rabdare, si, imi cer in acelasi timp scuze pe aceasta cale pentru neplacerile cauzate, desi, nu este vina mea directa, as spune.

Numai bine :pct2:!

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Dar cei de la smart-hosting au trafic necontorizat... deci oricat de mare fara costuri suplimentare. Nu vad de ce ti-ar fi cerut mai multi bani daca tu te-ai incadrat in limitele admise pt care ai platit deja. Mi se pare anormala chestia. Ingreunat sau nu, cand gazduiesti un site si proprietarul se incadreaza pt ce a platit mi se pare anormal sa plateasca mai multi bani.

Posted

Dar cei de la smart-hosting au trafic necontorizat... deci oricat de mare fara costuri suplimentare.

Crede-mă că nu există "trafic necontorizat", e doar o metodă de marketing mincinos. Cei care spun că au trafic nelimitat/necontorizat şi aşa mai departe, îţi limitează viteza astfel încât nu vei reuşi niciodată să faci trafic prea mare. ;)

• Upvote 2

Tratează oamenii la fel cum vrei să te trateze şi ei pe tine.

Posted

ca idee, daca o firma imi zice mie ca imi da spatiu nelimitat, si eu nu primesc spatiu nelimitat(adica cat vreau eu), e o problema. Daca merge cu 12kb/s netu, si hardurile sunt ATA..tough luck. Dar sa fie nelimitat..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Cred ca puteam sa ma caciulesc cu ei sa imi dea banii inapoi daca nu mai pot/vor sa ma gazduiasca, dar, nu am platit mult (am prins si o reducere de 50% de black friday) si am zis ca nu are sens sa ma mai cert sau sa cer ceva. Probabil au prin termeni si conditii tot felul de chichite prin care ar putea sa aibe castig de cauza... si, ma intereseaza mai mult sa mearga bine pe noua gazda decat sa ma mai cert cu ei.

A, apropo, eu nu mai pot sa accesez site-ul smart-hosting.ro de pe IP-ul de aici (care este fix, si pe care umblu cel mai des). Probabil mi l-au banat. De ce? Numai ei stiu. De pe alte IP-uri pot accesa site-ul. Magarii...

Cum pot sustine forumul?
--------------------

• Moderators
Posted

7 euro / lună

Daca te referi sa cumpere server dedicat (la el acasa) si sa il depoziteze intr-un Data center, atunci da, costa o gramada de bani.

Posted

nu... nici un bug. Daca apar iti vom zice. Nu stunt foarte sigur dar parca  Pav are dreptate. Merge ceva mai bine. Cat platesti acum pe luna hostingu?

Posted

La un moment dat mi-a aprut asta dars i-a revenit in cateva momente... poate o fi din cauza netului incarcat de Paste.

Qcty5Jl.jpg

Posted

Rare sunt momentele in care nu merge PCT.... Si acele momente dureaza  5-10 sec. maxim deci nu e o problema dupa mine.

• Upvote 1

Posted

Exact alex, asa mi se intampla si mie din cand in cand... Am incercat de pe 3 calculatoare diferite cu provideri diferiti si browsere diferite, si, se intampla...

I-am contactat pe cei de la gazduire si mi-au spus ca nu au descoperit vreo problema, si ca au accesat si ei site-ul si nu li s-a intamplat. Nu vreau ca pe viitor sa se intample la fel...

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

eu am probleme cand intru de pe mobil imi da eroare la pagina dar daca dai refresh dispare eroarea si apare forumul

referitor la vps/ dedicat eu ma refeream la un vps dar vps trebuie sa stii sa il securizezi

Conexiune închisă de server Ați încercat să accesați adresa http:// pctroubleshooting.ro/ forum/98-web-scripts/ , care momentan nu este disponibilă. Asigurați-vă că adresa web (URL‑ul) este scrisă și punctată corect, după care încercați să reîncărcați pagina. Asigurați-vă că este activă conexiunea internet și verificați dacă celelalte aplicații care se bazează pe aceeași conexiune funcționează corect.

iFwYryB.jpg

Posted

Eroarea persista. Nu ma deranjeaza, dar noii vizitatori or sa creada ca nu merge deloc sau ca nu e serios site-ul.

Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.