Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sincer...mie unul imi merge bine nu imi da 404, sau pagina alba cum spuneti voi... Nici acele freez-uri de 5 sec nu le mai am.....  :)

• Upvote 1

Posted

Din cauza erorilor aparute la cei de la xservers.ro, m-am decis sa mai fac o incercare (desi nu e prea placut), si, am mutat din nou forumul la o alta firma de gazduire.

Va rog sa imi spuneti cum va merge, si, daca intampinati si aici acea eroare, sau altele.

Multumesc!

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Buna,gaby.Eu,deși,sunt pe acest forum de câteva,zile nu am pățit nimic de genul asta : -freeze,error 404,sau altele.

Mi se mai întâmpla pe alte forumuri dar pentru ca eram zeci de mii de utilizatori,ce tot se jucau cu log-in si log-out.

Toate cele bune.

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
  • Moderators
Posted

Meow, uneori fazele gen "consuma prea multe resurse" is o inventie de la host, ca sa cumperi VPS.

La un forum cu IPB 3.4.2, ~5000 de mesaje si 300 de membri (ocupa 700MB spatiu la host), ni se plangeau cei de la despregazduire.ro faptul ca consumam multe resurse la CPU si ram. Am debifat optiunea aceea din admincp care compreseaza continutul site-ului (care consuma si resurse, ce-i drept), implicit si din cPanel aceeasi chestie. Am facut upgrade la IPB 3.4.5 (ultima versiune lansata, si nu era nulled), dar conform lor, forumul tot ingreuna serverele, si ca ar trebui sa luam un VPS. 

Posted

Asa e, sau, fac overselling (pe un server shared gazduiesc 100 de site-uri dar le limiteaza ca naiba desi in pachet toate sunt nelimitate (in teorie), cand ar putea gazdui doar 70 si totul ar fi in regula).

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.