Jump to content

Cerere Script Sau Explicare Functionare Serviciu Boost

MaTTeO

Recommended Posts

dupa cum spune si titlul as dori si eu un script gratuit sau explicatie cum pot face miraculosul serviciu boost ( ptr cei care nu stiu boost iti aduce playeribmulti intro perioada scurta de timp www.cs-boost.com)si aici ma refer la cum leg vpsurile de plata online si prin sms si de site ptr cei care vor detalii tehnice este aici un reportaj facut de mibe unde se vede clar cate transformari sufera un player pe timpul redirectului regalgames.ro/index.php?/topic/350-ce-este-de-fapt-boostul/

deci pe scurt as dori si eu: scriptul de site cu baza de date poate si un acp :D si plata prin sms ... si cum leg vpsurile de site si sms .... si de und iau vpsuri ieftine 1€ ca imi vor trebui multe :| poate cu plata prin sms sau gratuite(dar nu de la host1free ca te pacalesc ) ori daca da cineva vpsuri( forever ..... ieftine ) :D

iFwYryB.jpg

• 2 years later...

Salut !

Hai să-ți ecplic cum e faza cu boost-ul !

În ărimul rând ce înseamnă o platformă de boost? Oplatformă de boost este cea care duce playerii pe servere , într-o singură explicație ai niște pluginuri pe ea și bagi serverele acolo , ele fiind bostate.

Cum faci rost de playeri la paltforma de boost? Simplu așa cum pc-ul tău are fire pt a se alimentare , așa și această platformă are ele fiind redirectele se boastează redirectele.

De câte feluri poate fi un boost?

În general sunt 2 tipuri (metode) anume:

- binduri (slowhack),autoconnect autoexec etc

- masterserver (playeri curați , fără căcaturi intraă de bunăvoie pe server-ul boostat)

Mai multe detalii add kenzzo.rgdd , vps-urile găsesști și la 3 euro dar investiția minim 100 euro altfel nu are rost ! Numai bine baftă !