Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma scuzati daca nu am postat bine, dar am o problema grava, acum cateva zile mi-am facut un forum pe IPB, si un administrator a incercat sa bage un script de culoare la categorii. 

Dupa m-am trezit cu eroarea aceasta:

cywl.png

Nu pot sterge scriptul si nici sa editez categoria sau ceva. Ce pot face, un downgrate sau ceva nu exista? cum pot sterge toate categoriile sau ceva, dar ma intereseaza sa dispara scriptul. + Ca daca incerc sa sterg scriptul, imi plocheaza adresa de net (ip-ul), si trebuie sa dau restart. Prima data am crezut ca primesc eu flod dar, nu numai mie mi s-a intamplat asta, pur si simplu' nu te mai poti conecta pe forum, pe nimic de pe adresa.

Posted

Daca nu ai nimic de pierdut, reinstaleaza-l (stergi fisierele de pe FTP, stergi baza de date din PHPMyAdmin, dupa care urci din nou fisierele si creezi o baza de date pe care o utilizezi la instalare).

Altfel, poti incerca sa dezinstalezi hook-ul/aplicatia instalat(a) de acel administrator, sau sa vorbesti cu cei de unde ai gazduirea sa iti aplice un back-up de dinainte ca administratorul respectiv sa faca modificarile.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Din ce vad de acolo, a bagat un cod html idiot ori in titlul categoriei, ori la descrierea categoriei. Incearca sa gasesti categoria bolnava si sa o stergi din phpmyadmin -> alegi din stanga baza de date folosita -> alegi din stanga forums (cred) si dai delete la categoria bolnava.

Daca nu, reinstaleaza forumul si nu mai pune toti pubertarii care cred ca le stiu pe toate.

Posted

Am rezolvat am reinstalat forumul de a la z . Dar culmea pe mine m-a mirat , cum incercam sa scot scriptul , primeam flood . :)) . Nu prea vad rostul , cum adica nu prea inteleg ?:)) Cum incercam sa scot scriptul sau sa schimb tema , pac , nu se mai conecta pe forum :)) trebuia sa dau rr la net . Problema era ca nu numai pe forum , pe nimic din adresa . :-??

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.