Jump to content

Recommended Posts

Posted

deci acasa la mine aveam un router wierless de la upc eu am mutat calculatorul la bunica mea si aici am modem tot de la upc (evident ipurile sunt diferite ) si cand vreau sa intu pe forum ( eu las intotdeauna sa imi memoreze parola si raman tot timpul logat ) scriu adresa url si imi apare asa. daca ma loghez in acp merge normal dar asa..... ce pot face  ca voi sta toata vara la bunica ? : YHvuOwb.jpg 

• Upvote 1

iFwYryB.jpg

Posted

nup nu le am am doar doi banati pe ip si leam dat unban tot nu merge oare sa fie din cauza schimbarii de ip ??? daca intru de pe leptopul matusii mele care e tot la bunica dar va pleca in curand :| merge sa ma loghez

iFwYryB.jpg

Posted

Forumul ar trebui sa fie accesibil de pe orice IP (in afara celor blocate, desigur), iar tu ar trebui sa te poti autentifica de oriunde, atata timp cat stii utilizatorul si parola.

Ti-am spus, incearca sa stergi history si cookies-urile si vezi daca asa merge.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Am rezolvat mi-am luat inima in dinti si am facut ce trebuia sa fac de mult  si de care tot fug : AM REINSTALAT WINDOWSUL ! :))

iFwYryB.jpg

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.