Ovidiu29 Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 Salutare tuturor! Am venit aici sa invat Programarea tuturor Photoshop sa mai invat! Vreau sa stiu regulamentul Cel de toate zilele Sa nu mor ca prostul Pe forumul plin de zile. Eu nu vreau ban Si sa ma simt bine SI sa fac un ban Cat mai bine. Respecta si vei fi respectat.
Ovidiu29 Posted August 3, 2013 Author Report Posted August 3, 2013 Photoshop oi sti Dar maestru noi fi, Pot sa fac de toate ca sa sti Creati multe or fi. Stiu sa fac de toate Dar nu toate-s perfecte Maestri or face si mai de toate Si eu eu vreau sa fac si mai de toate. Respecta si vei fi respectat.
gaby Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 , salut si bun venit pe forum . Iti place sa compui poezii? 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Ovidiu29 Posted August 3, 2013 Author Report Posted August 3, 2013 Nu sunt bun la romana, dar uite ca am un mic talent Respecta si vei fi respectat.
+FML Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 Mai bine zis,o pasiune.Dar poti sa compui poezii fara 'fac','ban' si 'photoshop' ? 1
+BuFnITZa Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 Avem un bobocel poet printre noi acum . Hehehe, frumos 2
+hedmasster Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 Bine ai venit! 1 Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
Ovidiu29 Posted August 3, 2013 Author Report Posted August 3, 2013 Gata poezia Va o arat mai tarziu. Respecta si vei fi respectat.
Ovidiu29 Posted August 3, 2013 Author Report Posted August 3, 2013 Imi pare rau ca incalc o regula dar nu pot sa editez primul mesaj. Respecta si vei fi respectat.
gaby Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 O mica obiectie: creatii e cu doi i, stii tot cu doi i, ochii tot cu doi i, maestrii tot cu doi i. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 ceau love is a verb Love is a doing word
Ovidiu29 Posted August 3, 2013 Author Report Posted August 3, 2013 O mica obiectie: creatii e cu doi i, stii tot cu doi i, ochii tot cu doi i, maestrii tot cu doi i. Pei am si spus nu sunt bun la romana. Respecta si vei fi respectat.
gaby Posted August 4, 2013 Report Posted August 4, 2013 Pei am si spus nu sunt bun la romana. Pai un poet/viitor poet, ar trebui sa fie . 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Ovidiu29 Posted August 4, 2013 Author Report Posted August 4, 2013 Un poet, ar trebuie sa fie Sa nu piarda timpul Cu prostiile care mai de care sa fie Un poet scrie timpul. Macar am inceput activitatea frumos. Respecta si vei fi respectat.
+FML Posted August 4, 2013 Report Posted August 4, 2013 Un poet,ar trebuie sa fie... Sa nu piarda timpul, Cu prostiile,care mai de care,sa fie... Un poet scrie timpul. E binisor.Incearca sa faci poezii in monorima,fara a repeta anumite cuvinte. 1
Ovidiu29 Posted August 4, 2013 Author Report Posted August 4, 2013 E binisor.Incearca sa faci poezii in monorima,fara a repeta anumite cuvinte. Buna ideie! Respecta si vei fi respectat.
Recommended Posts