Jump to content

Vand Samsung Corby S3650

Miha Miha

Recommended Posts

Vand samsung corby s3650, are o carcasa portocalie si una neagra, casti si incarcator. Se poate conecta la facebook si yahoo. Camera are 2 megapixeli, dar pozele sunt clare. toutchscreenul merge foarte bine, iar telefonul este foarte rezistent la cazaturi. Este putin crapat in partea stanga, jos, dar se poate schimba carcasa la ecran. Nu este spart display-ul. Pret 100 lei negociabil.

post-31863-0-31618500-1375614938_thumb.j

post-31863-0-02114400-1375614947_thumb.j

post-31863-0-57603200-1375614954_thumb.j

post-31863-0-21836200-1375614963_thumb.j

Facem altfel tu trimiti coletul cu optiunea de verificare colet si il platesc,asta dupa ce iti dau pm cu adresa mea.Vrei asa sau iti cauti pe alt client ? Prin posta e ieftin dar vine greu.(5 zile si nu sti ce este in colet)in plus daca inparti la jumatate 100 lei noi ramai cu 50 lei ca restul dau la curier.

De ce tot insisti cu verificare colet ? crezi  ca daca verisoara mea ar fi vrut sa vanda cartofi i-as fi recomandat forumul ????   Te asigur ca telefonul merge. Ea a zis clar vrea sa ajunga la ea 100 lei si transportul de 7-10 lei prin posta il impartiti.

• Upvote 1

iFwYryB.jpg

ok cumpar telefonul cu 100 lei noi daca este decodat si are meniul in limba romana.

Ok cumpar telefonul cu 100 lei noi daca este decodat si are meniul in limba romana.Daca accepta verisoara ta sa imi dea un pm ca sa i pot raspunde cu alt pm cu adresa unde sa imi trimita  telefon-ul

• 2 weeks later...
  • 8 months later...
  • 11 months later...
  • 2 weeks later...

Nu ti s-a dat nici o teapa ... telefonul era in regula si ai spus chiar tu intr-un post ca a ajuns la tine si ca este conform specificatiilor (bateria la acest model tine putin .. asa sunt toate ... eu mai am unul acasa ) cand a plecat de la mine ??? acum un an..... ce i-ai facut tu in acest timp nu ne mai intereseaza pe noi :) 

iFwYryB.jpg

Nu ti s-a dat nici o teapa ... telefonul era in regula si ai spus chiar tu intr-un post ca a ajuns la tine si ca este conform specificatiilor (bateria la acest model tine putin .. asa sunt toate ... eu mai am unul acasa ) cand a plecat de la mine ??? acum un an..... ce i-ai facut tu in acest timp nu ne mai intereseaza pe noi :)

D'aia exista si perioada de garantie cand il cumperi din magazin .

D'aia exista si perioada de garantie cand il cumperi din magazin .

Daca vrei sa stii,dupa ce mam facut de ras dandul la schimb cu un monitor ce lam stricat tot eu,am intors targul telefonul mia venit inapoi cu ecraul schimbat si afiseaza ecran alb asta in service si costa 60 de lei schimbatul la ecran deci teapa ca trebuia reparat,baiatul ce io schimbat ecranul se pricepe.in puls intre 2 sate nu vedeam nimic la ecran (trebuia sa apesi o tasta ca sa mearga) deci o fost stricat de voi nu de mine.Teapa teapa teapa.

Sa va luati lumanari de aia 70 lei noi ce au ajuns la voi.Si daca va prind va arat io tepe (va bat de intrati in spital)Bine ca la posta la noi nu au trimis 100 lei (bani de un telefon nou)Gaby sau altcineva va rog sa imi stergeti contul de pe forumul asta.Atat.

• Downvote 1

dupa 2 ani in care l-ai folosit si nu ai zis nimic ... nu ai ce comenta acum pentru ca nimeni nu iti va acorda credit povestii ... " dupa doi ani in care am folosit acest telefon cumparat la mana a -2 -a mi s-a stricat si vreau banii inapoi " asta esti tu acum :D

Nu trebuie sa iti stearga gaby contul .... daca nu iti convine nu mai intri nu te obliga nimeni ;)

iFwYryB.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.