Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Cum pot face sa-mi se repare temele default de pe ipb ? Am temele default in format .xml,dar degeaba le uploadez din nou pentru ca nu se modifica nimic.

Nici "revert" nu modifica cu nimic problema.

Amandoua temele sunt "busite" rau. Avatarele sunt uriase, scrisu intra unul peste altu..si multe alte probleme:

zfej.png

Daca pun alta tema, merge fara probleme, doar ca imi trebuie tema de mobil:

zfej.png

Posted

Incearca cu o noua tema , si iti recomand sa treci pe versiunea 3.4.5 (daca ai o alta versiune desigur) . 

*Imi stii numele , dar nu si povestea.

*Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut.

Posted

Incearca cu o noua tema , si iti recomand sa treci pe versiunea 3.4.5 (daca ai o alta versiune desigur) . 

Degeaba dau update. Inainte aveam 3.2.3 si aceeasi problema,acum am 3.4.4 si nu s-a schimbat nimic.

Folosesc alta tema decat cea default, dar am nevoie si de ip.board mobile si de tema originala.

Ideea e..cum refac tema originala ipb sa fie normala. Sa o pun din nou...nu stiu.

Posted

Ai IPB 3.4.4 si folosesti tema default pentru IPB 3.1.4? Pai, de aia ai problemele respective.

Deci, ce versiune folosesti? Ai putea sa faci un back-up complet (fisiere + baza de date) si sa reinstalezi forumul, urmand sa utilizezi vechea baza de date.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Ai IPB 3.4.4 si folosesti tema default pentru IPB 3.1.4? Pai, de aia ai problemele respective.

Deci, ce versiune folosesti? Ai putea sa faci un back-up complet (fisiere + baza de date) si sa reinstalezi forumul, urmand sa utilizezi vechea baza de date.

Daca am facut update de la 3.1.4 la 3.4.4, ma gandeam ca se face update si la temele master si mobile...

Acum folosesc 3.4.4 ( am avut inainte 3.1.4 -> update la 3.2.3 -> update la 3.4.4)

Din cate stiu, nu pot folosi pe un ipb proaspat instalat o baza de date deja folosita.

Si inca ceva, daca pun ipb 3.4.5 ,tema de pe 3.4.4 (carbon blue,cu toate modificarile facute) o pot folosi si pe 3.4.5 ?

Posted

Daca faci update de la 3.1.4 la 3.4.4 se face update si la temele default, iar cea veche are in dreptul ei (old) parca.

Daca tema Carbon Blue este compatibila si cu 3.4.5 ar trebui sa o poti folosi fara probleme si pe 3.4.5. Inainte de face upgrade, fa un back-up complet. Daca ceva nu merge cum trebuie sa poti restaura imediat forumul.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Am gasit o modalitate. Instalez temele (master & mobile) sub alt nume si le sterg pe cele vechi.La master am reusit,dar la mobile nu vrea deloc. Nu am butonul de "remove skin". Sau macar sa setez cumva, cand intri pe telefon sa iti ia direct tema noua..dar tot pe cea veche o ia.

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.