Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut.
Am si eu o problema cu IPB. Cand apas pe butonul de sus "Members", ar trebuii sa imi arate toata lista cu membrii mei de pe forum cei inregistrati si toti ceilalti, dar nu imi apare nici-unul si scrie: "No results"

cdaf5f70c1.png

Multumesc frumos!

Posted

Nu am umblat la nici-o setare.. nu am nici-un filtru activat. Forumul este instalat recent de aproape 2 saptamani..

Posted

Verificati daca nu este o problema cu tema (daca pe tema default puteti vedea membrii atunci cel mai probabil e o problema cu tema). Daca nu, imi ma vin in cap doua posibilitati: problema e cauzata de vreun hook/aplicatie instalat(a) sau versiunea scriptului detinut este cauza.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Am verificat si cu tema deafult de la IPB , tot la fel apare. Am dezactivat si toate hook, si tot la fel apare.

Posted

Poate fi si de la tema schimba tema si vezi daca apare asa!

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

• 4 weeks later...
Posted

Am instalat versiunea 3.4.5 pe curat. Am făcut UPGRADE la 3.4.6, şi HOPA nu a mai mers butonul Members, deci problema este după ce fac UPGRADE la IPB nu mai merge. Ce pot face?

P.S - am dat şi repair la baza de date şi tot degeaba...

• Moderators
Posted

Ai incercat recache skin sets, rebuild la toate aplicatiile? Eventual sa dezactivezi toate aplicatiile instalate (nu hookurile, ci aplicatiile in sine)

Posted

Ai incercat recache skin sets, rebuild la toate aplicatiile? Eventual sa dezactivezi toate aplicatiile instalate (nu hookurile, ci aplicatiile in sine)

Am incercat sa dezactivez şi hooks, şi aplicaţii, am dat şi rebuild la toate aplicaţiile, şi recache skin sets... tot am făcut şi tot la fel.

Dacă ar fii să instalez IP Board pe curat din nou pe FTP, cum aş putea re-conecta această bază de date la versiunea respectiva de IPB ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.