PoRcEsKy Posted September 26, 2013 Report Posted September 26, 2013 As dori sa stiu cum se numeste acel hook`s care cand un membru se inregistreaza sa ii apara in Chat un mesaj.!! As dori si un link de download Multumesc JustGame.Ro It's not just a game, It's a passion !
PoRcEsKy Posted September 27, 2013 Author Report Posted September 27, 2013 Cineva? JustGame.Ro It's not just a game, It's a passion !
gaby Posted September 27, 2013 Report Posted September 27, 2013 Hook-ul: (M34) Auto Welcome Members poate face urmatoarele: 1. trimite mesaj de bun venit pe PM noilor membrii; 2. trimite mesaj de bun venit pe email noilor membrii; 3. face un topic de bun venit pentru noii membrii; 4. lasa comentariu de bun venit pe profilul noilor membrii; 5. trimite mesaj de bun venit in ShoutBox noilor membrii. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
UnchiulPec0s Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Hook-ul: (M34) Auto Welcome Members poate face urmatoarele: 1. trimite mesaj de bun venit pe PM noilor membrii; 2. trimite mesaj de bun venit pe email noilor membrii; 3. face un topic de bun venit pentru noii membrii; 4. lasa comentariu de bun venit pe profilul noilor membrii; 5. trimite mesaj de bun venit in ShoutBox noilor membrii. un alt link de download?
Kennzo Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Probabil zici de: http://webflake.sx/files/file/1616-m34-shoutbox-topic-alert/ .. Sau http://webflake.sx/files/file/1368-m34-auto-welcome-members/ dupa cum a zis si gaby, iti creeaza topic nou intr-o categorie selectata de tine, trimite PM unui user nou inregistrat, mesaj pe Ema-il , Mesaj in cadrul chatu-ului, si nu in ultimul rand update status member, toate acestea numai daca configurezi hook-ul din AdminCP-Other Apps - Auto Welcome Members- prima optiune-Manage Welcome .. si vezi pe acolo.. Sa fie pe enbled hook-ul si totul merge perfect! Si nu uita mai poti si asa: System-System Settings- tab-ul "DevFuse" - click pe hook si poti edita si de acolo! Bafta!!!
UnchiulPec0s Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Probabil zici de: http://webflake.sx/files/file/1616-m34-shoutbox-topic-alert/ .. Sau http://webflake.sx/files/file/1368-m34-auto-welcome-members/ dupa cum a zis si gaby, iti creeaza topic nou intr-o categorie selectata de tine, trimite PM unui user nou inregistrat, mesaj pe Ema-il , Mesaj in cadrul chatu-ului, si nu in ultimul rand update status member, toate acestea numai daca configurezi hook-ul din AdminCP-Other Apps - Auto Welcome Members- prima optiune-Manage Welcome .. si vezi pe acolo.. Sa fie pe enbled hook-ul si totul merge perfect! Si nu uita mai poti si asa: System-System Settings- tab-ul "DevFuse" - click pe hook si poti edita si de acolo! Bafta!!! link de download ? nu am cont
Kennzo Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 link de download ? nu am cont Mai mult de atat ce vrei?! fa-ti cont si downloadeaza..
Moderators gadeas Posted October 24, 2014 Moderators Report Posted October 24, 2014 Uploadezi fisierele in FTP si dupa aceea intri in: AdminCP > System > Applications & Modules > Manage Applications & Modules In partea dreapta vei observa numele aplicatiei si un buton de install. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Văsie Florin Posted May 11, 2015 Report Posted May 11, 2015 Hook-ul: (M34) Auto Welcome Members poate face urmatoarele: 1. trimite mesaj de bun venit pe PM noilor membrii; 2. trimite mesaj de bun venit pe email noilor membrii; 3. face un topic de bun venit pentru noii membrii; 4. lasa comentariu de bun venit pe profilul noilor membrii; 5. trimite mesaj de bun venit in ShoutBox noilor membrii. Te rog alt link..cum ar fii zippyshare, nu reusesc sa il descarc..desi am cont.
Moderators gadeas Posted May 11, 2015 Moderators Report Posted May 11, 2015 Iti trebuie si o licenta IPB cumparata pe contu ala. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Văsie Florin Posted May 11, 2015 Report Posted May 11, 2015 Iti trebuie si o licenta IPB cumparata pe contu ala. Pai doresc cineva care l-a descarcat sa mi-l dea si mie..
Sp1dey Posted May 24, 2015 Report Posted May 24, 2015 Explicati-mi si mie(am auto-welcome member la mine), unde sa urc in ftp in ce fisiere din care exista sa le pot pune, etc...
Moderators gadeas Posted May 24, 2015 Moderators Report Posted May 24, 2015 Citeste fisieru readMe... PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Sp1dey Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 Citeste fisieru readMe... Nu imi apare nimic infisierul readme.. Click , Ps: Stiu in CSS si HTML. dar nu gasesc cum se instaleaza...
Moderators gadeas Posted May 28, 2015 Moderators Report Posted May 28, 2015 Si ce iti apare in fisieru "Install Readme"? PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Sp1dey Posted May 30, 2015 Report Posted May 30, 2015 Si ce iti apare in fisieru "Install Readme"? Asta imi scriea... Click .. Am reusit acum.. Uite link ! Click Multumesc Cristi. Ai +1 de la mn
Buibas Andrei Sebastian Posted May 31, 2015 Report Posted May 31, 2015 Eu lam instalat dar zice doar Bun venit nume pe comunitatea x Si inaintea lui cum pun sa scrie Robotel inainte de scris cum scrie cineva in chat eu as vrea sai pun nume Robotel ca amu nu apare nimik
Click* ;x Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Quote On 16.06.2014 at 10:26 PM, Kennzo said: Probabil zici de: http://webflake.sx/files/file/1616-m34-shoutbox-topic-alert/ .. Sau http://webflake.sx/files/file/1368-m34-auto-welcome-members/ dupa cum a zis si gaby, iti creeaza topic nou intr-o categorie selectata de tine, trimite PM unui user nou inregistrat, mesaj pe Ema-il , Mesaj in cadrul chatu-ului, si nu in ultimul rand update status member, toate acestea numai daca configurezi hook-ul din AdminCP-Other Apps - Auto Welcome Members- prima optiune-Manage Welcome .. si vezi pe acolo.. Sa fie pe enbled hook-ul si totul merge perfect! Si nu uita mai poti si asa: System-System Settings- tab-ul "DevFuse" - click pe hook si poti edita si de acolo! Bafta!!! System Error [#404] incorrect_furl Asa imi da cand dau la AdminCP-Other Apps - Auto Welcome Members- prima optiune-Manage Welcome ! Stie cineva de ce?
+Kenzzo Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Probabil nu ai instalat toate fișierele corect sau hook-ul.. Vezi să fie o versiune care să accepte IPB-ul folosit de tine .. Unde mai exact apare eroarea? ( în Acp - la ce opțiune a hook-ului?! );
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now