Jump to content

Site-Urile Au Inceput Sa Pice Inaintea Inceperii Black Friday

Recommended Posts

Posted

Black Friday 2013 nici nu a inceput oficial inca, si deja site-urile catorva magazine online participante au inceput sa pice. Mai jos ne putem delecta cu mesajele de eroare haioase, personalizate in ton cu evenimentul:

PCGarage.ro

Nu3wcGX.png

Domo.ro

4Alu4Rz.jpg

emag.ro, evomag.ro si flanco.ro sunt inca in picioare :-?.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Sa fim seriosi, au incarcat voit serverele, sa mearga site-urile pe branci, si au pus de la 8 dimineata, majoritatea produselor cu stoc epuizat !  Cine pana mea cumpara o masina de 6000 ron la 7 dimineata de pe emag.. pe ONLINE ??? cum pana mea poate fi stoc epuziat ?

Daca nu ai stoc inseamna ca nu ai acel produs.. nu ca nu ai stoc la el ... sa-i ia dracu cu marketingul asta prost. Numai la romani cred ca se poate asa ceva.

Posted

Yep. Am cautat un LED redus pe mai toate siteurile, toate stocurile epuizate... cu niste scoruri de vai doamne. Ca sta lumea la 6 dimineata sa cumpere TV de 30mil... Mai bine ma duc in magazin si mi-l iau cu 10mil fara reducere.

Nu e seriozitate, fa frate reducere la toate produsele cu procente apropriate, nu la cele de 5000 RON faci reducere de 30% si la cele de 1500 faci reducere de 5%...

fWy1P.gif

Posted

"Stocuri noi adaugate la ora 17

Pentru cei care nu au apucat sa se bucure de reducerile de Black Friday, prelungim in Black Weekend"

-PCgarage

Ahahahaha.

fWy1P.gif

Posted

Poate in strainatae e mai bine, la media galaxy ploua cu reduceri de 20-150 lei.Singurele reduceri consistente erau la produsele de 100-200 de milioane...In toate magazinele in care am fost de black friday singurele produse cu reduceri 45% erau cele care oricum urmau sa fie scsaose la reducere deoarece nu da nimeni 95 milioane pe un frigider pentru ca are un display color...Si ce? dau o tura de mario cand merg sa-mi iau mancare?...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.