Jump to content

Telefonul Se Stinge Cand E Folosit Intens / Nivel Baterie Eronat!?

gaby

Recommended Posts

Sunt posesorul unui Samsung Galaxy S2 care in urma cu cateva zile se comporta foarte ciudat, si anume: in momentul in care actualizam aplicatiile prin intermediul Google Play, dupa ce actualiza 1-2, ecranul incepea sa palpaie si apoi telefonul se stingea. Daca intram pe Internet si navigam pe cateva site-uri, acelasi simptom. Erau perioade cand doar prin simpla conectare a terminalului la internet se intampla la fel. In ultima vreme, se intampla la fel doar daca vorbeam la telefon... Daca deschideam telefonul imediat dupa ce palpaia si se inchidea, mi se inchidea iarasi, uneori spunandu-mi ca bateria este descarcata, desi era incarcata... Trebuia sa il las 10-15 minute poate si mai mult ca sa il pot redeschide, sau sa il bag la incarcat. De asemenea, daca inainte sa se inchida nivelul bateriei era la 70-80% dupa ce reuseam sa il redeschid nivelul bateriei era la 20-30%... ulterior ajungand la nivelul initial sau apropiat de cel initial fara ca telefonul sa fie la incarcat. Simptome foarte ciudate.

Am inceput sa caut informatii referitoare la aceasta problema, in romana nu am gasit nimic, asa ca am inceput sa caut in engleaza si am dat peste un utilizator cu o problema similara care spunea ca a rezolvat problema prin schimbarea bateriei, dupa ce a fost la operatorul sau de telefonie mobila de unde achizitonase telefonul, acesta spunandu-i si aratandu-i ca bateria este umflata, din cauza "supraincarcarii" (overcharge) - utilizatorul in cauza recunoscand ca lasa telefonul la incarcat peste noapte.

M-am uitat si la bateria telefonului meu si am observat era umflata. Telefonul (achizitionat de la eMag) inca se afla in garantie, insa dupa ce am cautat cateva detalii despre firma care imi asigura garantia, am citit foarte multe pareri negative drept pentru care mi-am zis ca mai bine incerc sa rezolv singur problema, si in ultima instanta sa incerc sa duc telefonul la garantie...

Asadar, am achizitonat o noua baterie, si din fericire simptomele despre care am povestit mai sus au disparut, si sper ca asa sa ramana de acum in colo :D.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators

Clasica problema cu bateriile. Sanse din ce in ce mai mari sa iti faca bateria un scurt la fluctuatiile de curent in timpul incarcarilor. Si cum la smartphone-uri trebuie sa incarci telefonul cat mai des..asa se intampla.

Eu iti recomand sa-ti schimbi si incarcatorul, si sa verifici priza (in cazul in care folosesti mai des o priza).

• 4 weeks later...

Ciudat. De obicei nu ar trebui să se întâmple asta, pentru că telefoanele moderne(ca și telefonul tău) se opresc automat la încărcarea acumulatorului, apoi au loc anumite cicluri de încărcare/reîncărcare pentru a ține bateria „full” până când îl scoți de la încărcat.

Eu las telefoanele peste noapte de când mă știu și niciodată nu mi s-a întâmplat așa ceva.