Jump to content

Cati virusi ati gasit maxim la o devirusare?  

9 members have voted

1. 1. Cati virusi ati gasit maxim la o devirusare?

• Sub 10;
      3
    • Sub 50;
      0
    • Peste 200;
      1
    • Peste 500;
      4
    • Nu am gasit asa ceva - e Van Damme sa ma apere.
      1

Recommended Posts

Posted

O prietena de-a mamei m-a rugat sa vad ce e in neregula cu laptopul. Avastul nu mi-a detectat virusi, insa AntiMalware Bytes Mi-a detectat (vezi in poza de mai jos cati malware) :))

QKHj3h1.jpg

• Upvote 1

Posted

Sub 10, am un antivirus puternic care nu permite nici cel mai mic virusel să pătrundă, cel puțin până acum nu s-a întâmplat.  :)

• Moderators
Posted

Lol, si eu am un antivirus puternic, care nu lasa nimic sa treaca, ii zice AVG si e Free, si te urinezi pe el, daca intra malware, spyware, intra, si antivirusul se face ca ploua. Nu mai credeti in mos craciun, dar inca mai credeti ca sunteti protejati de un antivirus free?

Totul depinde cum folosesti calculatorul, unde intrii, ce faci, cat stai acolo, etc etc.

Cand lucram pe support, si ma trimitea seful la niste firme micute din brasov, care nu aveau protectie cine stie ce, mergeam la tantile de pe la conta, HR, care ziceau ca au probleme cu calculatorul, ca nu le merge internetul, programele...bla bla..... dupa o scanare care a durat 6 ore, timp in care am fumat un pachet de tigari am baut 3 cafele, si mi-au povestit tantile alea ce-au mancat copiilor in fiecare zi de 30 de zile, s-a terminat scanarea la malwarebytes cu aproximativ 65000 de obiecte infectate. Si am auzit de scoruri si mai mari.

Alex, ce ti-a gasit tie acolo, sunt OBIECTE infectate, nu virusi. Poate fi un singur virus, care a infectat toate cele 500 de obiecte. sau pot fi 2, 3 300...etc.

Antivirusii free, nu scaneaza de malware, spyware, si nu sunt buni pentru internet filtering. Totul depinde de utilizator, cel mai mare virus al unui calculator e "user-ul". Daca nu dai click pe toate link-urile dubioase si pe toate pozele cu fund si sani sexy, nu o sa ai probleme prea mari.

Posted

Pff am fost la vecin si am gasit in jur de 400 la mine maxim a fost 5-6.

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.