Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu m-am gândit că Vodafone poate fraieri așa de multă lume cu ofertele lor de rahat. De Crăciun am căutat și eu o tabletă pentru fratele meu. L-am luat pe tata și am mers la Vodafone, oricum trebuia să plătim un abonament la ei. Îmi arată băiatu’ o ofertă pentru Vodafone Tab III. Un gigant de 10.1 inch, cu un mediocru dual-core 1.2GHz și 1GB RAM. Ar suna bine, cu toate că procesorul este mult prea mic pentru un display de 10.1 inch. Îl întreb cât mă costă și respectivu îmi zice așa:

Vodafone: -”Păi plătești 100 lei / lună!”

Eu: -”Pe cât timp?

Vodafone: -”Pe doi ani!”

Eu: -”Păi asta înseamnă că tableta asta costă 24 de milioane?”

Vodafone: -”Da, și vă oferim Vodafone Cloud și Internet gratuit!”

Eu: -”Cu 700 lei îmi cumpăr un Quad-Core!”

Vodafone: -”De la firme anonime, desigur!”

Eu: -”Am Google Nexus7, ți se pare anonim?”

Vodafone: -”Dar noi îți oferim internet și Vodafone Cloud 15GB gratuit!”

Nu îmi dau seama cine ar da 100 lei / luna timp de 2 ani pentru un jaf de tabletă. Poți cataloga VodafoneTab III cu restul de jafuri reciclabile de la E-bodaAllview sau Serioux. Și cine dracu’ ar plăti pentru Vodafone Cloud? Există n servicii mai bune decât Vodafone Cloud și sunt gratuite. Mă rog. Am ajuns acasă și m-am uitat pe Emag.ro. Am găsit un Vonino la 329 lei. O tabletă de 7inch cu un procesor Dual-Core 1.5GHz și un GPU decent. Pot spune cu certitudine că tableta sigur are un procesor dual-core 1.5GHz A9. Rezoluția la display este una decentă, iar procesorul duce fără probleme jocurile cum ar fi:

- Asphalt 8

- Real Racing 3

- Grand Theft Auto: San Andreas

Sursa: http://baplm.com/2014/01/tabletele-romanesti-vodafone-2.html

Posted

Ieri vroiam si eu sa cumpar un telefon de la Vodafone :)) Foarte amuzanta poveste.

Ma duc la tanti..zic ca a expirat abonamentul, si vreau unu nou + telefon.

10 dolari..  Si imi zice ca primesc gratis un telefon vodafone . Ma uit la el.. specificatii ok (single core 1Ghz, 512 rami..) dar un ecran foarte nasol... Si am zis totusi sa imi iau un telefon ceva mai ok. O intreb..care e urmatorul telefon ca pret cu android. Imi zice unu la 2 milioane. 

Ma uit pe acolo..vad unu la 150 lei. O intreb da asta..cei cu el? Ea imi zice ca ala costa 80,si ca defapt sunt mai multe telefoane. Si incepe sa mi le insire..cand o rog sa mi le si arate, "printesa" sta acolo si imi zice sa intru pe net, ca is afisate acolo. Bine, plec, si acasa vad ca telefonu ala, la acel abonament, cica ar venii 120 de lei. Ciudat, ea zisese 80. (da, mam uitat cu tot cu punctele de loialitate).

Si pana la urma..de la hotarat sa iau un telefon nou, am ajuns la hotarat sa numi mai iau nimic, ca au angajati de tot *****ul, un site la fel de *****, si oferte la fel de ******

Mas muta la altul..dar am nevoie sa vb pe vodafone. Si nimeni nu ofera foarte multe minute nationale la pret rezonabil.. :(

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.