Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Exista conceptul "bottleneck" deci da. Procesorul ala e destul de slabut. Vezi poate gasesti un Quad pe LGA 775. Ti-ar fi mult mai bun, chiar pe termen lung.

• Upvote 1
Posted

Exista conceptul "bottleneck" deci da. Procesorul ala e destul de slabut. Vezi poate gasesti un Quad pe LGA 775. Ti-ar fi mult mai bun, chiar pe termen lung.

TE rog daca poti sa-mi spui raportat la acele placi pe  care o va limita .  LA aceasta configuratie care ar fi cerintele minime sa nu fie limitata . TE rog mult de tot sa-mi dai un raspuns . Astept cu nerabdare !

A preveni este mai bine decat a trata !

Posted

Pe ambele.

P.S:

ca sa nu fie limitata...ar fi "cerintele" maxime, nu minime :-?

Si la rasnita mea ce specificatii trebuie sa aiba placa video sa nu fac overkill ?

• Moderators
Posted

Vezi daca iti iei Core 2 Quad sa gasesti unul cu 250 - 300 lei cel mult. (mai mult nu merita)

Cand vad ca unii il vand si cu 500 lei ma apuca crizele.

Posted

Vezi daca iti iei Core 2 Quad sa gasesti unul cu 250 - 300 lei cel mult. (mai mult nu merita)

Cand vad ca unii il vand si cu 500 lei ma apuca crizele.

Imi trebuie si alt cooler la procesor ?

Posted

Stie cineva ce specificatii MAXIME trebuie sa indeplineasca placa video sa se faca overkill pe configuratia de mai sus ?

Posted

sa NU* se faca overkill :)) 

cam orice o sa fie overkill, inafara de placile alea slabe facute doar pentru video..desii nush, nam testat. Eu am ceva asemanator cu tine, si o placa video nvidia gt240 deja e limitata de procesor..

Eu personal as merge pe gt630. Nu e cu mult mai scumpa decat alte modele mai slabe (pe pcgarage e pe la 260 de lei parca cea mai ieftina) si daca e nitel prea tare..macar nu simti ca te doare.

Sau daca vrei ceva mai ieftin http://www.pcgarage.ro/placi-video/msi/geforce-gt430-1gb-ddr3-64-bit-low-profile-1/

E mai ieftina, poate se muleaza mai bine pe compu tau... dar 64 biti la comunicarea cu memoria... nush, eu am pe 128.

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

sa NU* se faca overkill :)) 

cam orice o sa fie overkill, inafara de placile alea slabe facute doar pentru video..desii nush, nam testat. Eu am ceva asemanator cu tine, si o placa video nvidia gt240 deja e limitata de procesor..

Eu personal as merge pe gt630. Nu e cu mult mai scumpa decat alte modele mai slabe (pe pcgarage e pe la 260 de lei parca cea mai ieftina) si daca e nitel prea tare..macar nu simti ca te doare.

Sau daca vrei ceva mai ieftin http://www.pcgarage.ro/placi-video/msi/geforce-gt430-1gb-ddr3-64-bit-low-profile-1/

E mai ieftina, poate se muleaza mai bine pe compu tau... dar 64 biti la comunicarea cu memoria... nush, eu am pe 128.

Cu acel core 2 quad , se va schimba mult situatia ?

Posted

Daca ai face putin oveclock ( 10% - 15% ) ar intra un HD 7750 dar totusi ca sa nu ai surprize ar fi bine sa mergi pe un gt 630.

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.