Teddy ! Posted May 8, 2014 Report Posted May 8, 2014 Buna ziua, cum as putea sa pun pe forumul meu IPB, in partea dreapta iconite pentru Facebook, Steam, GameTracker si Youtube, ca in imaginea de mai jos: 1
Moderators Solution Popular Post gadeas Posted May 9, 2014 Moderators Solution Popular Post Report Posted May 9, 2014 Nu este hook. Este mai bine spus un cod lung care probabil majoritatea nu va stie nici sa-l aplice asa pus intrun "tutorial mediocru". Daca vrei acea bara, aici ai un tutorial ( am incercat sa explic cat mai bine, nu scriu 100% bine in romana, si nici 70% ). Intra in Admin CP -> Look & Feel -> Manage skin sets & templates -> Skinul care vrei sa contina bara -> globalTemplate si dupa (Nu cam conteaza unde este pus codul atat timp cat este pus intre <body> </body>): <div id='ipbwrapper' Adauga urmatorul cod: <ul id="social-media"> <li class="facebook"><a href="Linku tau de la forum" target="_blank" ref="nofollow" title="Follow us on Facebook">Textu ce sa apara cand treci cu mausu peste iconita</a></li> <li class="twitter"><a href="Linku tau de la forum" target="_blank" ref="nofollow" title="Follow us on Twitter">Textu ce sa apara cand treci cu mausu peste iconita</a></li> <li class="steam"><a href="Linku tau de la forum" target="_blank" ref="nofollow" title="Follow us on Steam">Textu ce sa apara cand treci cu mausu peste iconita</a></li> </ul> Dupa intra in ipb_styles.css si adauga urmatorul cod jos de tot: ul#social-media { position:fixed; margin-right:0px; padding:0px; list-style:none; z-index:9999; font-family:Arial,Helvetica,sans-serif; } ul#social-media li { padding:2px 0px 2px 0px; overflow:hidden; direction:rtl } ul#social-media li a { display:block; width:170px; height:20px; background-repeat:no-repeat; text-decoration:none; font-size:12px; color:#fff; font-weight:bold } ul#social-media .facebook a:hover {background-color:#3B5998} ul#social-media .twitter a:hover {background-color:#62BDB2} ul#social-media .google a:hover {background-color:#DB4A39} ul#social-media .myspace a:hover {background-color:#3B64B3} ul#social-media .youtube a:hover {background-color:#CC252C} ul#social-media .linkedin a:hover {background-color:#4F93B3} ul#social-media .steam a:hover {background-color:#111} ul#social-media .lastfm a:hover {background-color:#bf0d1c} ul#social-media .pinterest a:hover {background-color:#b61d23} ul#social-media .soundcloud a:hover {background-color:#ff5419} ul#social-media .tumblr a:hover {background-color:#304e6c} ul#social-media .github a:hover {background-color:#222} ul#social-media .flickr a:hover {background-color:#ff0084} ul#social-media .rss a:hover {background-color:#F60} ul#social-media .vimeo a:hover {background-color:#1BB7EA} ul#social-media {right:0px;top:40%} ul#social-media li a { background-color:#000; text-align:right } ul#social-media li:hover {margin-right:0px} ul#social-media li a { padding:11px 12px 10px 0px; margin-right:0px } ul#social-media .facebook a {background-position:5px 50%;background-image:url('{style_images_url}/social_media/facebook-white.png')} ul#social-media .twitter a {background-position:5px 50%;background-image:url('{style_images_url}/social_media/twitter-white.png')} ul#social-media .google a {background-position:5px 50%;background-image:url('{style_images_url}/social_media/google-white.png')} ul#social-media .myspace a {background-position:5px 50%;background-image:url('{style_images_url}/social_media/myspace-white.png')} ul#social-media .youtube a {background-position:5px 50%;background-image:url('{style_images_url}/social_media/youtube-white.png')} ul#social-media .linkedin a {background-position:5px 50%;background-image:url('{style_images_url}/social_media/linkedin-white.png')} ul#social-media .steam a {background-position:5px 50%;background-image:url('{style_images_url}/social_media/steam-white.png')} ul#social-media .lastfm a {background-position:5px 50%;background-image:url('{style_images_url}/social_media/lastfm-white.png')} ul#social-media .pinterest a {background-position:5px 50%;background-image:url('{style_images_url}/social_media/pinterest-white.png')} ul#social-media .soundcloud a {background-position:5px 50%;background-image:url('{style_images_url}/social_media/soundcloud-white.png')} ul#social-media .tumblr a {background-position:5px 50%;background-image:url('{style_images_url}/social_media/tumblr-white.png')} ul#social-media .github a {background-position:5px 50%;background-image:url('{style_images_url}/social_media/github-white.png')} ul#social-media .flickr a {background-position:5px 50%;background-image:url('{style_images_url}/social_media/flickr-white.png')} ul#social-media .rss a {background-position:5px 50%;background-image:url('{style_images_url}/social_media/rss-white.png')} ul#social-media .vimeo a {background-position:5px 50%;background-image:url('{style_images_url}/social_media/vimeo-white.png')} ul#social-media li { margin-right:-140px; -webkit-transition: margin-right 0.3s; -moz-transition: margin-right 0.3s; -ms-transition: margin-right 0.3s; -o-transition: margin-right 0.3s; transition: margin-right 0.3s } Dupa downloadam attachmentul, scoatem folderul din arhiva ZIP, il uploadam prin FTP in folderul principal al skinului, si la sfarsit ar trebuii sa arate ceva de genu: public/style_images/numele_skin/social_media Pentru a adauga mai multe lucruri in acea bara, dupa cum observi in folderul social_media si in codul CSS is mai multe iconite. Daca vrei sa adaugi unu care deja exista adauga urmatorul cod intre <ul> </ul> de la prima parte: <li class="numeleDinClasaCSS"><a href="Linku tau de la forum" target="_blank" ref="nofollow" title="Follow us on Steam">Textu ce sa apara cand treci cu mausu peste iconita</a></li> Daca nu sti care este numele clasa la o iconita, il poti observa in: ul#social-media .facebook ul#social-media .twitter ul#social-media .google ul#social-media .myspace Totul ce este dupa . este numele care va trebuii sa-l pui in locu lui "numeleDinClasaCSS". ( Ex: class="facebook", class="twitter", class="google", class="myspace", etc) Sperca este destul de "bine" explicat. (PS: Stiu ca nu cunosc 100% romana, dar sperca te-am ajutat ). Daca vrei sa observi codul in functiune, il poti vedea la mine pe forum, linku il gasesti pe profilu meu. social_media.zip 11 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Teddy ! Posted May 13, 2014 Author Report Posted May 13, 2014 gadeas , sa traiesti >< ! Multumesc frumos
Cristian Leca Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Cum schimb redirectionarea catre pagina de fb sa zic ... pe mine ma trimite tot pe forum .
Cristian Leca Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Nu am pus link . cand am pus link-ul de la fb a intrat pe urmatoare pagina : www.comunitateamea.rowwwfacebook.ro/comunitateamea
Moderators Courage Posted March 7, 2015 Moderators Report Posted March 7, 2015 Cred ca nu ai pus cu http:// in fata. 1
Awake1234 Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Poti pune alt link de download la social media?
+Kenzzo Posted November 3, 2015 Report Posted November 3, 2015 Trebuie sa descarci arhiva cu folder-ul social_media si sa-l bagi in folderul de imagini al temei tale ( tema care o folosesti pe forum )
Kamalio Posted November 3, 2015 Report Posted November 3, 2015 Am facut exact ca in tutorial si nu merge.Si pe langa asta, nu merge link-ul de download social_media.zip
+Kenzzo Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Arhiva social_media --> http://www.girlshare.ro/34291940.1 Imi cer scuze ca am folosit site-uri de la girlshare, dar zippyshare si altele nu fuctionau, se incarca foarte greu arhiva! .. descarci arhiva , apoi urci folder-ul .. ( dupa dezarhivare ) , acela in folder-ul de imagini al temei tale in FTP ..
Grigoriu Valentin Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Un alt link de download pentru arhiva social_media ????
Grigoriu Valentin Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Am creat eu un foldel social_media pe ftp in tema , am respectat instructiunile dar imi apare asa :NU apar iconitele , si apare jos in colt , nu la mijloc in dreapta ! Gresesc ceva !
Grigoriu Valentin Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Am reusit merge ! E bun tutorialul ! O singura problema daca ma puteti ajuta !Cum fac background-ul ala negru de la butoane sa fie invizibil [fara culoare ! pt cei care se plang ca nu le merge arhiva de download sa creeze un folder social_media in folderul cu numele temei si in care sa puna ei imagini png cu facebook,steam etc [EX: steam-white.pngMultumesc mult !
DeNyS. Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 (edited) On 16/12/2015 at 0:06 PM, Grigoriu Valentin said: Am reusit merge ! E bun tutorialul ! O singura problema daca ma puteti ajuta ! Cum fac background-ul ala negru de la butoane sa fie invizibil [fara culoare ! pt cei care se plang ca nu le merge arhiva de download sa creeze un folder social_media in folderul cu numele temei si in care sa puna ei imagini png cu facebook,steam etc [EX: steam-white.png Multumesc mult ! Ca să-l faci trasparent, folosești „opacity: valoare ”, exemplu: img { opacity: 0.4; } Edited March 20, 2016 by DeNyS. LIKE DACĂ ȚI-A FOST DE AJUTOR !
Nitoiu Posted January 14, 2017 Report Posted January 14, 2017 Am bagat , a decurs bine doar ca acuma post/reply apare alb ( De ce ? ) Uitati.va in reply ca am postat .
Moderators gadeas Posted January 14, 2017 Moderators Report Posted January 14, 2017 Nu are cum sa fie de la acel cod CSS fiindca este legat de o lista (<ul>) cu un identificator (id) unic. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now