CsN Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Deci cred ca pe acest forum s-a mai cerut aceasta cerere dar nu mai gasesc sau doar mi s-a parut ca a fost facuta o cerere. Deci doresc si eu cand un vizitator se uite prin forum la o categorie nu are voie sa o vada decat daca e logat la restu poate,va arat poza sa vedeti cum vreau. Nu ma prea pricep la ipb si incerc cu ajutorul vostru sa invat. Respect http://pctroubleshooting.ro/
Solution Kennzo Posted June 27, 2014 Solution Report Posted June 27, 2014 Pentru a personaliza cum ai in aceea poza se procedeaza astfel.. AdminCP - Look & Feel - tema ta - BoardIndex - boardIndexTemplate .. CTRL F si cauta: <foreach loop="forums:$_data['forum_data'] as $forum_id => $forum_data"> Si sub acel cod .. sub el adauga: <if test="$cat_data['id'] = 1"> <php>$groups = array(5, 2, 1);</php> <if test="in_array($this->memberData['member_group_id'], $groups)"> <style type='text/css'> #category_XX.category_block { position: relative; } #category_XX:after { content: "Register In Order To Acces This Category"; background: url("{style_images_url}/transw80.png") repeat; background: rgba(0,0,0,0.7); position: absolute; top: 0; left: 0; right: 0; bottom: 0; font-size: 30px; line-height: 350px; text-align: center; z-index: 10; cursor: normal; } </style> </if></if> #category_XX .. Sa schimbi expresia: XX cu numarul categoriei care doresti sa o blohezi! Desigur, expresia: array(5, 2, 1) 5,2,1 reprezinta grupurile care sunt blocate sa nu le afiseze sau sa aibe acces la aceea categorie! Apesi pe save si e totu ca facut! Sper ca a mers! 3
Moderators Courage Posted June 27, 2014 Moderators Report Posted June 27, 2014 Ar trebui să-i spui şi ce trebuie modificat la acel cod. Nu merge pe toate forumurile la fel.
CsN Posted June 27, 2014 Author Report Posted June 27, 2014 Sterg "#category_numarul categoriei care doresti sa blochezi." si pun 1 adica prima categorie?Si aici la fel "#category_numarul categoriei care doresti sa blochezi" si pun 1?N-am prea inteles Nu ma prea pricep la ipb si incerc cu ajutorul vostru sa invat. Respect http://pctroubleshooting.ro/
Kennzo Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Sterg "#category_numarul categoriei care doresti sa blochezi." si pun 1 adica prima categorie?Si aici la fel "#category_numarul categoriei care doresti sa blochezi" si pun 1?N-am prea inteles #category_1 si la al 2 #category_1 .. la fel
Moderators Courage Posted June 27, 2014 Moderators Report Posted June 27, 2014 http://webflake.sx/topic/5071-category-overlay-effect/
Andrei Siminciuc Wkt Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 eu vreau la categoria a 2a si pun la ambele 2 si 2 si nu se petrece nimica la 1 si 1 merge mi se blocheaza prima categorie... cum o fac sa blochez la a 2aa categorie? 1
Kennzo Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 eu vreau la categoria a 2a si pun la ambele 2 si 2 si nu se petrece nimica la 1 si 1 merge mi se blocheaza prima categorie... cum o fac sa blochez la a 2aa categorie? Vorbim pe messenger! 1
+alehaNN Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Mi-e imi da erori.. cand fac ..exact ca in tutorial imi da pagina alba .. Founder & Developer - CST16.ro - Live The Game With US Contact: contact@CST16.ro Steam: Contact Steam Skype: alehannnt
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now