Jump to content

Cum Blochez O Categorie Din Ipb De Vizitatorii Neinregitrati?

Go to solution Solved by Kennzo,

Recommended Posts

Posted

Deci cred ca pe acest forum s-a mai cerut aceasta cerere dar nu mai gasesc sau doar mi s-a parut ca a fost facuta o cerere.

Deci doresc si eu cand un vizitator se uite prin forum la o categorie nu are voie sa o vada decat daca e logat la restu poate,va arat poza sa vedeti cum vreau.

smMYK8Y.png

Nu ma prea pricep la ipb si incerc cu ajutorul vostru sa invat.

Respect http://pctroubleshooting.ro/

• Solution
Posted

Pentru a personaliza cum ai in aceea poza se procedeaza astfel.. AdminCP - Look & Feel - tema ta - BoardIndex -  boardIndexTemplate .. CTRL F si cauta:

<foreach loop="forums:$_data['forum_data'] as $forum_id => $forum_data">

Si sub acel cod .. sub el adauga:

<if test="$cat_data['id'] = 1"> <php>$groups = array(5, 2, 1);</php> <if test="in_array($this->memberData['member_group_id'],  $groups)">    <style type='text/css'>        #category_XX.category_block  {            position:  relative;        }        #category_XX:after  {            content:  "Register In Order To Acces This Category";            background:  url("{style_images_url}/transw80.png") repeat;            background:   rgba(0,0,0,0.7);            position:  absolute;            top:  0;            left:  0;            right:  0;            bottom:  0;            font-size:  30px;            line-height:  350px;            text-align:  center;            z-index:  10;            cursor:  normal;            }        </style>        </if></if>
#category_XX

.. Sa schimbi expresia:

XX

cu numarul categoriei care doresti sa o blohezi!

Desigur, expresia:

array(5, 2, 1)

5,2,1 reprezinta grupurile care sunt blocate sa nu le afiseze sau sa aibe acces la aceea categorie!

Apesi pe save si e totu ca facut! :) Sper ca a mers! :D

• Upvote 3
Posted

Sterg "#category_numarul categoriei care doresti sa blochezi." si pun 1 adica prima categorie?Si aici la fel "#category_numarul categoriei care doresti sa blochezi" si pun 1?N-am prea inteles X_X

Nu ma prea pricep la ipb si incerc cu ajutorul vostru sa invat.

Respect http://pctroubleshooting.ro/

Posted

Sterg "#category_numarul categoriei care doresti sa blochezi." si pun 1 adica prima categorie?Si aici la fel "#category_numarul categoriei care doresti sa blochezi" si pun 1?N-am prea inteles X_X

#category_1 si la al 2 #category_1 

.. la fel :D:))

• 2 months later...
Posted

eu vreau la categoria a 2a si pun la ambele 2 si 2 si nu se petrece nimica la 1 si 1 merge mi se blocheaza prima categorie... cum o fac sa blochez la a 2aa categorie?

Vorbim pe messenger!:)

• Downvote 1
  • 5 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.