CsN Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Deci nu stiu cum sa ii spun,nu stiu daca titlu reflecta acest continut,dar voi incerca sa va explic si ce as vrea sa mut ca sa se vada bine.Eu nu ma pricep dasta apelez la voi. Sa incep va voi arata si poze ca sa intelegeti ca altfel nu aveti de unde sa stiti.Sa incepe iar,doresc sa mut casuta search care ea se gaseste aici.Doresc daca se poate sa o cobor mai jos,mai jos adica sub ,membrii,chat acolo daca se poate si sa fie transparenta,am vazut pe un forum (forumu a lui Blueskilz,scuze man ) care la el arata asa.In locul la functia search sa adaug eu altceva,2-3 chesti de exemplu LINK-URI UTILE si sa adaug eu acolo niste scripturi de la mine si sa pun facebook-ul acolo. PS : Blue daca spui ca doresc sa te copi cu link-uri utile am vrut sa fac de mult dar cunostintele mele sunt 0 si pe net nu gasesc si daca nu doresti sa ma ajuti sau nu doreste nimeni sa ma ajute,macar cu prima sa pun functia search sub membrii cum am zis mai sus si sa fie transparenta. Sper ca m-am facut inteles .. Quote Nu ma prea pricep la ipb si incerc cu ajutorul vostru sa invat. Respect http://pctroubleshooting.ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
+BlueSkiLLz Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 E mai complicat de explicat cum sa muti search jos. Deci PM! Nu inteleg faza cu Link-uri Utile? Sa imi dai PM! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CsN Posted July 21, 2014 Author Report Share Posted July 21, 2014 Am inteles,te-am contactat pe messenger ca sa nu iti mai dau PM si iti explic mai pe indelete pe messenger faza cu link-urile utile. Quote Nu ma prea pricep la ipb si incerc cu ajutorul vostru sa invat. Respect http://pctroubleshooting.ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Daca nu faceti solutiile publice, nu o sa mai permit astfel de topicuri. Vorbiti pe privat si gata. 1 Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kennzo Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Daca nu faceti solutiile publice, nu o sa mai permit astfel de topicuri. Vorbiti pe privat si gata. De acord cu gaby, asa este!!! ... E mai complicat de explicat cum sa muti search jos. Deci PM! Nu inteleg faza cu Link-uri Utile? Sa imi dai PM! Ce e asa complicat ca nu inteleg? )) Deci se procedeaza astfel: AdminCP - Look & Feel - tema ta- CSS - ipb_styless.css , CTRL F si cauta: #search .submit_input { si modifici height: 26px; sau ce variabila ai tu.. modifici acel height pana cand obtii rezultatul dorit... sau cum doresti .. PS: Pentru transparenta poti folosii si codu: opacity: 0.8; sau modifici 0.8 cu cat doresti tu, in functie de cat de transparent vrei sa fie! BFT! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution +BlueSkiLLz Posted July 22, 2014 Solution Report Share Posted July 22, 2014 Codul care l-ai dat tu e pentru transparenta , nu are legatura cu ce a cerut el. Uite codul: ACP > Look & Feel> Tema > Global Templates > globalTemplateCTRL + F = Cauta <if test="canSearch:|:$this->memberData['g_use_search']">{parse template="quickSearch" group="global" params=""}</if> In fata lui pui: <span onmouseout="this.style.opacity=0.3;this.filters.alpha.opacity=30" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=10" style="opacity: 0.3;"> Dupa el pui : </span> Daca oricum ce ai pus tu e doar pentru transparenta, nu e ce a cerut el.Esti aproape dar departe de raspuns 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kennzo Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Da! am mentionat pentru ce este fiecare cod in parte si la( opacity= transparenta ) se prinde si singur, odata ce am specificat!.. keep calm! si 40% este si ce a cerut el.. + ca se poate modifica in foarte multe feluri posibile! . Fiecare cum stie acum! bafta! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts