Jump to content

Pareri Design Only-Ph.info

Recommended Posts

Hmmm ce sa zic :-? cu membrii o duci binisor.. nu ai treaba momentan...

2. Tema mi se pare cam incarcata .. si are in exces rosu/negru ;))) fara suparare.. as mai lucra putin la design.. :-? cu cat e mai simplu cu atat e mai frumos! Dar oricum te felicit pentru stiu cat de greu se editeaza tema animatee, nu este ca restu` temelor .. :D

Ce as schimba putin este maintitle l-am mai vazut la vreo 2 comunitati, probabil tot ``imprumutat`` de la tine! :))

Ps: Este o comunitate buna! :) .. Dar mai baga Staff-ul in priza, pastreaza activitatea.. toate cele bune!

Imi place! o pot recomanda cu placere!

• Upvote 1

Hmmm ce sa zic :-? cu membrii o duci binisor.. nu ai treaba momentan...

2. Tema mi se pare cam incarcata .. si are in exces rosu/negru ;))) fara suparare.. as mai lucra putin la design.. :-? cu cat e mai simplu cu atat e mai frumos! Dar oricum te felicit pentru stiu cat de greu se editeaza tema animatee, nu este ca restu` temelor .. :D

Ce as schimba putin este maintitle l-am mai vazut la vreo 2 comunitati, probabil tot ``imprumutat`` de la tine! :))

Ps: Este o comunitate buna! :) .. Dar mai baga Staff-ul in priza, pastreaza activitatea.. toate cele bune!

Imi place! o pot recomanda cu placere!

Pai, da este un pic incarcat, mai ales cu imagini la categori, am sa mai scot din ele.

Iar cu culorile rosu si negru, am vrut sa fac colaj de 2 lucruri sau 3, nici prea multe sa fie pentru copii, ceva simplu, dar placut

PS: Sunt culorile mele preferate :))

Iar cu maintitle, nu imi apartine nici mie, autorul temei de la 2gb templates si zic ca se potriveste perfect, o voi schimba pe parcurs.

Cu staff-ul, daca nu isi fac treaba remove si vin alti care sunt doritori.

Multumesc! :)

Astept alte pareri :D

• Moderators

Pe ce rezolutie lucrezi? Is unele lucruri care nu se incadreaza deloc in latimea continutului. Pe FullHD ( 1920x1080 ) tabla de jos se duce in laterale rau de tot. Nu stiu daca asa vroiai sa fie, dar nu pare sa fie cazu.

VerifWT.png

Sus la meniu, folosesti textura, dar nu stiu la rezolutia ta cat vezi din textura aia, dar la o rezolutie mare se duce cu mult, si parerea mea e ca nu arata sau nu se incadreaza bine.

IbrQdPx.png

Mi se pare cam lung, dar asta e ceva ce decizi tu. Eu unu am dat destul scroll sa ajung jos de tot, si nu mi-a placut deloc, poate alti membri is in aceasi parere cu mine aici.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Pe ce rezolutie lucrezi? Is unele lucruri care nu se incadreaza deloc in latimea continutului. Pe FullHD ( 1920x1080 ) tabla de jos se duce in laterale rau de tot. Nu stiu daca asa vroiai sa fie, dar nu pare sa fie cazu.

VerifWT.png

Sus la meniu, folosesti textura, dar nu stiu la rezolutia ta cat vezi din textura aia, dar la o rezolutie mare se duce cu mult, si parerea mea e ca nu arata sau nu se incadreaza bine.

IbrQdPx.png

Mi se pare cam lung, dar asta e ceva ce decizi tu. Eu unu am dat destul scroll sa ajung jos de tot, si nu mi-a placut deloc, poate alti membri is in aceasi parere cu mine aici.

Eu folosesc rezolutia 1366x768 si arata bine, iar cu bara aia nu am obervato, am sa o rezolv :)

Multumesc pentru ca mai informat!

Edit: Amandoua probleme au fost rezolvate :), multumesc ca mi-ai spus ;)

Edited by BlueSkiLLz