Jump to content

Permisiune Pm In Ipb La Atingerea Unui Numar De Posturi?

CreatoNN

Recommended Posts

Dar se poate ca grupul de membrii sa dea PM doar cand au un anumit numar de posturii?

Se poate, insa eu nu mai stiu sigur acuma. Daca imi amintesc, te voi anunta. Pana atunci, poate stie alt utilizator.

• Upvote 1

„Omul din betie se mai desteapta, dar prostul din prostia lui niciodata”

„Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.”

Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy

Poti acorda permisiunea de mesaj privat (PM) utilizatorilor cu un anumit numar de posturi in felul urmator:

- primul grup in care intra utilizatorii inregistrati (daca ai activata vreo validare a contului) este Validating

- dupa aceea, acestia sunt promovati in Members

1. Redenumesti cu ceva de genul Newbie (sau il lasi asa) grupul members, si nu lasi utilizatorii din acest grup sa trimita PM-uri (e setare in ACP la grupuri, ceva de genul: "Can use PM system?").

2. Creezi un nou grup, in care vor adera automat (vezi optiunea promote din ACP, tot de la Member Groups) toti utilizatorii care ating numarul de x posturi, grup care poate folosi sistemul de mesagerie privata (setarea de care am amintit la punctul 1).

E putin incalcita metoda, dar sper ca intelegi :P.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

@BlueSkillz: nu ai inteles ce am explicat.

Editezi primul grup in care intra utilizatorii dupa validare (Members, sau cum aveti voi), si scoti (pui "Can use PM system?" pe No) permisiunea de a folosi sistemul de mesagerie privata. Tot in cadrul primului grup in care intra utilizatorii setezi ca la 50 de posturi de exemplu, toti utilizatorii sa promoveze intr-un grup superior (pe care il faci, si caruia ii acorzi permisiunea de a folosi mesageria privata = pui "Can use PM system?" pe Yes).

Acum e clar?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif