Jump to content

Cerere / Ajutor Formular De Contact Personalizat

Micul`wji

Recommended Posts

Buna tuturor se pare ca iar am nevoie de ajutorul vostru as avea nevoie de un scrip pentru cont.. puteam sa caut singur dar am nevoie de ceva m`ai complicat si anume urmatoarele lucruri sa fie un formular normal nume:   , e-mail:  camp1:  camp2:  optiune_de_bifat1:    optiune_de_bifat2:   si in final butonul trimite. 

As avea nevoie ca acest script sa poate verifica adresele de e-mail sa fie acceptate doar formatele @yahoo.com si @gmail.com si la unul dintre campuri textul sa fie criptat gen o parola m-ai concret sraraaa.png astept raspunsurile voastre va rog nu`mi dati siteuri din acelea care iti poti face forumlar din aceste pentru ca acelea au 1001 de reclame si eu am nevoie de 1 care sa nu aibe nici o reclama si sa`l pot pune la mine pe site

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

gaby nu ai inteles nu vreau sa fac o pagina de register vreau sa fac o pagina de contact! unde sa`mi trimita datele introduse pe un e-mail sau intr`o baza de date..

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

da stiu in mare parte dar daca citeai cu atentie observai ca eu doream 2 lucruri speciale

1. Un camp de acolo spre exemplu nume sa fie criptat cand il scri sa apara sub forme de stelute,patratele orice alt ceva

2. Sami permia doar adrese de e-mail adica daca pun favavsa si dau trimite ma lasa eu vreau sa zici ca adresa de e-mail este invalida si ca trebuie neeaparat sa fie @yahoo.com sau @gmail.com

Albert Einstein

• Moderators

Pentru a nu vedea ce se scrie in fieldu password, folosese tipul de input "password".

http://www.w3schools.com/html/html_forms.asp

Exemplu:

<form>
Password: <input type="password" name="pwd">
</form>

Pentru a valida o adresa email: http://www.w3schools.com/js/js_form_validation.asp

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament