Jump to content

Propunere Adaugare Sectiune In Engleza Pe Forum

FML

Recommended Posts

Cum încep să îndrăgesc această comunitate , locul unde mi-am dezvoltat pasiunea și sper că am și ajutat , o asemăn necondiționat cu vechea comunitate de care am aparținut și la care exista , spre bucuria mea , o secțiune doar în limba engleză , destinată atât vorbitorilor nativi ce puteau să ni se alăture accidental , cât și nouă , celor ce o vorbim fluent .

Ei bine aceasta ar avea câte o sub - categorie de Prezentare , Joculețe forumiste și General , în total 3 .

Cred că ar fi extrem de utilă și aici , dar , rămâne la decizia unanimității .

• Upvote 1

Propunerea nu e tocmai rea. S-a mai discutat in trecut despre o astfel de categorie si se ajunsese la concluzia ca nu ar fi prea benefica (activa) pentru ca utilizatorii straini de pe forum sunt in numar foarte mic, si pentru ca nu ar exista subiecte de discutie.

Categoria comunitatii de care vorbesti era activa?

Totusi, ca de obicei, eu raman deschis la propuneri si mai astept si alte pareri.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Cam cati membri englezi avem acum ? Nationalistii la putere !!!:)) . E buna ideea dar sunt mii de forumuri englezesti mult mai mari decat al nostru nu stiu cati ar intra frecvent pe la noi.

• Upvote 2

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Păi nu sunt membrii străini tocmai din cauză că nu există încă o astfel de secțiune dedicată lor .

Ai dreptate , sunt ceva forumuri acolo , dar nu se știe niciodată când vor ajunge pe - aici . Așa cum și eu ajung pe ale lor și nu în mod voit .

Cred că ar fi distractiv și pentru noi să mai schimbăm puțin tiparul ... Mă bucur că mi - ai spus părerea ta , o respect și apreciez sinceritatea .

• Upvote 1

Yep, actvitatea ar fi problema. E o idee buna avand in vedere ca atunci cand cauti o problema pe Google, de obicei o faci in engleza, dar e cam greu, spun eu, sa populezi. Ar trebui sa fie undeva la vedere, majoritatea probabil trecand mai departe la observarea limbii. Nu stiu voi, dar eu nu raman pe forumurile gasite pe Google, fie ele romanesti sau straine.

PS: Mint, am frecventat la un moment dat un forum strain de grafica :)).

• Upvote 1

fWy1P.gif

"trecand mai departe la vederea limbii" Atat de adevarat in 99% din cazuri nu intri pe un super forum chinez decat sa intri pe unul normal engez pentru aceasi problema.

• Upvote 1

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

• Moderators

Mai lasa-l.

Eu am sustinut de mult timp ideea pentru o sectiune in engleza. Nu neaparat pentru potentialii vizitatori straini, dar si pentru stiri in care textul e in engleza. Automat si discutiile pot fi in engleza. Iar ele vor fi indexate in google, in engleza.

Eu sunt Pro.

Mulțumesc pentru părere , Dan .

Trebuie să recunosc că popularea de care toți vorbesc ar trebui făcută tot de către membrii din interior [ '' naționaliștii '' ] . . . Sper ca eu , tu și Gaby , pentru început .

Oricine altcineva e mai mult decât bine venit .

As ruga totusi, daca traduceti posturi existente, nu o faceti cu Google Translate. Traducerea mot-a-mot e 'urata', iar daca va este lene, postati aici si se rezolva. In orice caz, voi mai arunca cate un ochi si voi mai edita stalcirile, sper ca nu va suparati, modific doar formularea si eventualele greseli, cel putin in OP.

fWy1P.gif

As ruga totusi, daca traduceti posturi existente, nu o faceti cu Google Translate. Traducerea mot-a-mot e 'urata', iar daca va este lene, postati aici si se rezolva. In orice caz, voi mai arunca cate un ochi si voi mai edita stalcirile, sper ca nu va suparati, modific doar formularea si eventualele greseli, cel putin in OP.

Aparent , regulamentul forumului este urias , de aceea am recurs la aceasta metoda .

Ca in majoritatea cazurilor , traduc pe cont propriu , cum scrie la carte , ca sa spun asa , desi vad ca unii au ceva de obiectat la adresa competentelor mele , fapt pentru care ma gandesc sa renunt la privilegiul de a conduce aceasta sectiune si sa o dau pe mana lui Dan sau Gaby , singurii care se implica cu adevarat sa ma sustina si NU sa ma critice . 

## Is easy to be a hater .

Help and you will receive help back .

• Upvote 2

Nu-i nevoie de un "conducator", topicurile pot fi facute de oricine. Am spus ca mai editez cand am timp, nu-i problema. Nu mai fiti rai, ca si eu cand am citit traducerea n-am inteles o taina, dar eh. Eu cand am inceput sa socialezez in alta limba acum cativa ani (prin 2008), eram un fel de Neanderthal in ale limbii, dar inveti pe parcurs :D. Acum mi-am cumaparat carti pentru germana, dar alta e cand vorbesti cu cineva, inveti mai usor.

• Upvote 1

fWy1P.gif

Nu-i nevoie de un "conducator", topicurile pot fi facute de oricine. Am spus ca mai editez cand am timp, nu-i problema. Nu mai fiti rai, ca si eu cand am citit traducerea n-am inteles o taina, dar eh. Eu cand am inceput sa socialezez in alta limba acum cativa ani (prin 2008), eram un fel de Neanderthal in ale limbii, dar inveti pe parcurs :D. Acum mi-am cumaparat carti pentru germana, dar alta e cand vorbesti cu cineva, inveti mai usor.

Cred ca te referi la cea cu Google Translate , te înțeleg .

Vorbesc cu japonezi , englezi , francezi , portughezi etc . - Skype .

Si la cea cu Overclocking, introducerea cu albastru. Restul nu am citit, am presupus ca-i luat de pe Wiki. In alta ordine de idei, nu cred ca se va schimba ceva. Sincer sa fiu, nu ma astept sa apara persoane straine in cautare de raspunsuri.

fWy1P.gif

Si la cea cu Overclocking, introducerea cu albastru. Restul nu am citit, am presupus ca-i luat de pe Wiki. In alta ordine de idei, nu cred ca se va schimba ceva. Sincer sa fiu, nu ma astept sa apara persoane straine in cautare de raspunsuri.

Nu credeam ca suna asa urat .

După cum puteți vedea , cineva de alta naționalitate nu a ezitat să ni se alăture .

Sper ca îl vom primi cu bratele deschise . = > http://pctroubleshooting.ro/user/33459-maxime-sanchis/ .