Jump to content

Cosmote Si Romtelecom Se Unesc In Telekom Romania

gaby

Recommended Posts

Incepand cu luna septembrie a acestui an, Cosmote si Romtelecom vor activa sub numele de Telekom Romania, urmand a se renova 43 de magazine si crea 7 magazine de tip concept store ce vor respecta standardele Deutsche Telekom. Cosmote se va numi Telekom Romania Mobile Communications in timp ce Romtelecom se va numi Telekom Romania Comunications. De asemenea, va exista un singur call center, un singur website si o singura prezenta in social media.

Dupa finalizarea proiectului, toate produsele si ofertele actuale vor fi continuate si vor fi inlocuite, treptat, de produse sub brandul "T".

vXwgRhY.png

Iata si comunicatul de presa oficial:

În acest moment, unul din doi români folosesc serviciile noastre fixe sau mobile. Împreună, suntem o mare comunitate, conectată prin tehnologie şi experienţe împărtăşite. Asta ne onorează şi, în acelaşi timp, ne dă o mare responsabilitate: să livrăm o experienţă “T” completă, asta însemnând tehnlogie competitivă, servicii inovative şi o filosofie de brand reînnoită. Foarte multă energie, pasiune şi profesionalism sunt investite în acest proces complex de rebranding, cu numeroase proiecte şi echipe din cele două companii care lucrează împreună, sincronizat” a declarat Nikolai Beckers, CEO Romtelecom şi COSMOTE România.

Pentru a implementa schimbările implicate de noul brand comun Telekom Romania, peste 2.000 de oameni lucrează la peste 100 de proiecte complexe de marketing, vânzări, IT, resurse umane sau din domeniul imobiliar.

68,000 de ore de muncă au fost dedicate de către mai multe echipe de IT pentru a implementa schimbările impuse de noua identitate, cum este website-ul comun sau call center-ul unic. Toate aceste ore sunt echivalentul a 35 de ani de muncă, concentraţi în doar patru luni.

Pe lângă o abordare integrată a clienţilor, brand-ul Telekom Romania înseamnă şi o experienţă unitară pentru angajaţi.  Astfel, până la finalul anului, peste 500 de sesiuni de training vor fi livrate către toţi angajaţii Romtelecom şi COSMOTE România – în total, 1.855 de ore de training cu rolul să introducă brandul Telekom Romania, cu valorile şi filosofia sa, precum şi să crească angajamentul întregii echipe de a livra promisunea noului brand.

Clienții Romtelecom și COSMOTE România se vor bucura de o experiență nouă și fascinantă, o dată ce trecerea la “T” va fi incheiată. Cu toate acestea, nu va exista nicio discontinuitate în serviciile oferite. Toate ajustările necesare corespunzătoare procesului de rebranding vor fi efectuate fără probleme și nu vor necesita acțiuni suplimentare din partea clienților. După finalizarea proiectului, toate produsele și ofertele actuale vor fi continuate și vor fi înlocuite, treptat, de produse sub brandul “T”.

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Chiar acum citeam pe economica.net ca odata cu aceasta fuziune ia nastere cea mai mare companie de comunicatii autohtona (venituri de peste 1 miliard de euro si aproape 11 milioane de clienti):

Topul operatorilor de pe piata locala, in functie de venituri si utilizatori, este in acest moment:

1. Orange Romania;

2. Vodafone Romania;

3. Cosmote Romania;

4. Romtelecom;

5. RCS & RDS;

6. UPC Romania.

Dupa rebrandingul Cosmote si Romtelecom topul va arata in felul urmator:

1.TELEKOM ROMaNIA;

2. Orange Romania;

3. Vodafone Romania;

4. RCS & RDS;

5. UPC Romania.

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Romtelecom este detinuta in prezent de catre compania OTE ce detine actiuni in valoare de 54%, dar si de statul roman ce detine 46% din actiuni. Actionarul majoritar al companiei OTE este grupul german Deutsche Telekom. Acesta din urma a hotarat sa faca fuziunea ce va costa 40 de milioane de euro.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Parca ieri vedeam primele reclame cu Cosmote maine poimaine Telokom (ma face sa ma simt batran :)) ).

Vom vedea cum e fuziunea dar rebradul va lua ceva timp.

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

• 3 weeks later...

Incepand cu data de 1 ianuare 2015, in Romania nu se vor mai putea cumpara cartele SIM fara buletin. Prin aceasta fuziune ii vor pune pe toti ultilizatorii Cosmote/Romtelecom sa mearga la magazinele lor sa isi schimbe cartela, iar aceasta schimbare se va face doar cu buletinul. Este adevarat ca Romtelecom si Cosmote sunt intr-un fel de parteneriat de mult timp, dar, totusi, acesta cred eu ca este motivul principal al acestei fuziuni. Vom trai si vom vedea, candva va aparea in presa adevarul despre "Telekom", dar ca intodeauna, cred ca vor fi atatea variante in mass-media incat nu vom sti ce sa credem. 

Scuze pentru greselile gramaticale.

• Moderators

Eeei...cand vad orange in top, nu pot sa nu ma gandesc la toate injuraturile posibile. Desi sunt in top, au un stil de a oferii servicii.. si cer niste preturi la telefoanele noi smartphone..pfff...

In fine, eu, ca stat roman n-as fi acceptat "TeleKom" ca nume in Romania. Nu stiu de  ce am impresia ca nemtii, oriunde se baga, vor sa domine, sa  contopeasca.

...heil ?

Nush ce sa zic... mama mea a fost multumita de ei. De vodafone de ex, eu nu am fost multumit...depinde de la caz la caz

Eu de Vodafone n - am ce să zic ... dar Cosmote ... Orange ... bleah ... !

Doar o singură opinie , nimic mai mult ... Cum ai spus și tu diferă de la caz la caz .

• Moderators

E vorba de altceva, prin uniunea asta. Romtelecom, sunt asi in domeniu privat. In domeniu public, au pierdut mult in fata celor de la RDS si altii care au intrat tare pe multe nise pe care Romtelecom detinea monopol. Acum prin uniunea asta, castiga teren si ajung din urma ce-au pierdut in ultimii 10 ani :) Interesant totusi, om vedea ce se intampla.

• 2 weeks later...

Gata deja dacã ați fost atenți cu toții nu mai apare Cosmote ci Telekom .. Am vãzut și eu astãzi întâmplãtor.. Știam cã se vor schimba .. Deșii denumirea tot mi se pare umpic ciudatã :))

Ps: Eram pe tabletã altfel nu cred cã remarcam..