Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut prieteni, cum fac sa-mi apara si mie /forum sau sa fac sa-mi apara index inainte de forum imi puteti explica  pas cu pas  ca sa pot sa inteleg si eu sa ma invat, intr-un tutorial am invatat sa-l editez dar cand sa bag index.html in public_html sa incarcat tot dar degeaba ca  nu o aparut indexu  ?? ma puteti ajuta ?

• Moderators
Posted

S-a mai discutat treaba asta:

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Nu ai instalat bine platforma ipb pe forum si nu e bun indexu iti ofer eu unul poate te ajuta.

Link Download Index: http://www.filehost.ro/30795046/Cel_mai_fain_index_by_Luci_rar/

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted

Scuzati-mă că intru așa ca 1 nesimțit în topic . Dar cine îmi poate da și mi-e tema accea ? :D Mulțumesc ! Scuzați-mă de Post.

Aici nu e piață.

Ar fi bine sa te uiti si la celelalte topicuri:

• Downvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.