Apeiron Cristy Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 La Machine Management trebuie sa bag IP-ul meu, sau care ca nu inteleg? Cand dau sa mi se faca jocul primesc: Unable to automatically determine IP address. Please check machine or game configuration.
Sebastian C. Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 Nu ai instalat tot ce iti trebuie pentru a putea creea serverul respectiv.
Apeiron Cristy Posted August 28, 2014 Author Report Posted August 28, 2014 Nu ai instalat tot ce iti trebuie pentru a putea creea serverul respectiv. M-a poti ajuta te rog frumos?
Apeiron Cristy Posted August 29, 2014 Author Report Posted August 29, 2014 Cineva sa dea tc pentru ca am rezolvat.
gaby Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 Nu ar fi rau sa ne spui si cum. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Solution Sebastian C. Posted September 1, 2014 Solution Report Posted September 1, 2014 El nu avea un dedicat/vps/vds pentru a putea hosta servere , pe webhost nu poti face un server . 1
Andreew TJ Posted April 10, 2016 Report Posted April 10, 2016 Salut ! Si eu am aceeasi problema, am 5 IP-uri la dedicat cu configuratie de 12gb ram / centos 7 dar nu mi le adauga automat si am inteles ca trebuie sa le bag manual. Ma poate ajuta cineva ?
DarkElite Posted March 5, 2018 Report Posted March 5, 2018 Salut, dacă știe să mă ajute și pe mine cineva? Am și eu aceaș problemă , doar că la mine este în WHMCS , gen am făcut conecsiunea cu WHMCS și GameCP și când accept comanda pe WHMCS îmi dă acea erroare "Unable to automatically determine IP address. Please check machine or game configuration."
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now