Jump to content

Recommended Posts

Posted

As vrea sa fie ca acolo in imagine , nu gases maintitle , header , etc .. aia nu gasesc , tema o fac laso , dar nu gasesc resurse poate ma puteti ajuta cu resurse .. daca nu cu un stil ca acolo ..

Posted

As vrea sa fie ca acolo in imagine , nu gases maintitle , header , etc .. aia nu gasesc , tema o fac laso , dar nu gasesc resurse poate ma puteti ajuta cu resurse .. daca nu cu un stil ca acolo ..

FUNCTIA:

SEARCH

o poti folosii cu incredere! s-a discutat de "N" ori! ..

• Moderators
Posted

Maintitle este facut cu CSS, headeru e o simpla imagine. Daca zici ca tema o faci, fa si restu. Pentru resurse click aici.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

FUNCTIA:

SEARCH

o poti folosii cu incredere! s-a discutat de "N" ori! ..

Dar de ce nu cauți și tu pentru el? M-ai înnebunit cu un „Folosește funcția Search”. Nu toți știu să caute.

On: Nu putem să-ți dăm noi și maintitle, și userbars, și Banner... pentru asta discuți cu un Designer care le și are cu IP.Board

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Sa caut pentru el?! .. eu zic sa te abtii .. poate folosii fara niciun fel de problema si singur.. mai mult de 5 minute nu ti-ar lua.. crede-ma sunt mii de subiecte pe tema aceasta.. nu este greu sa tragi cu ochiul pe o lista cu cererile useri-lor .. :) Asa toti sunteti cu gura mare!

PS: Maintitle are simplu background + border .. Header --> , maintitle:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Tema e a lui Data, o am eu + modificari.

Contacteaza-ma prin pm ;))

MDA.. tema furata.. te mai si lauzi.. mi-ar fii putin rusine! .. daca era facuta pe capu` tau mai ziceam, dar asa, te faci singur de cacao

• Upvote 1
Posted

Tii bine minte ca avea buguri + am mai adaugat multe la ea, daca nu ai vazut, e problema ta. :P.

Probabil nu are rost sa explic nimic, ce aveam de zis am spus-o, spre deosebire de tine, Data e un geniu! temele creeate de el, nu au bug-uri.. ;) .. Rog T/c pentru evitarea Spamm-ului / Off-Topic-ului..

Posted

Probabil nu are rost sa explic nimic, ce aveam de zis am spus-o, spre deosebire de tine, Data e un geniu! temele creeate de el, nu au bug-uri.. ;) .. Rog T/c pentru evitarea Spamm-ului / Off-Topic-ului..

Las sa comenteze ca la tema aia va ramane.

Teme pot face si altele mult mai sofisticate care nu o sa mai aiba orice prapadit (Dreaming) acces.

Legat de acest topic ,tema nu este publica. Doar de la Dreaming (Ciorditoru)

Succes !

• Upvote 2
  • Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.