+Constantin Lucian Luca Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 Salut PCTroubleshooting.ro! Puteti sa imi spuneti cum pot sa fac o bara cu efect ribbon pentru administrator si celelalte grup-uri? Am gasit topic-uri dar nu cu un raspuns exact si corect. As vrea sa fac cam ca in poza de mai jos: Vreau sa fac accea bara cu gfx designers si cu member, puteti sa imi spuneti exact ce trebuie sa fac? Multumesc! Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
Moderators Courage Posted September 8, 2014 Moderators Report Posted September 8, 2014 https://www.google.ro/?gws_rd=ssl#q=css+ribbon 1
+Constantin Lucian Luca Posted September 8, 2014 Author Report Posted September 8, 2014 https://www.google.ro/?gws_rd=ssl#q=css+ribbon Boss , ce vrei sa inteleg din asta? Am spus am gasit topic-uri dar nu am gasit un raspuns concret! Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
+Vlăduț Rădulescu Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 Cumva sub avatar vrei să spui? Alea se numesc Userbars Dacă vrei cu iconiță de Staff sau cu ce vrei să pui tu în dreptul postului tău, este aplicația [HQ] Badges Acum am văzut poza. Deci sunt Userbars. Lebagi în Member > Members Groups > Edit Rank (dai click pe ce grup vrei să pui userbars) și pui unde zice de rank icon link de imagine de la acel userbar (acestea fiind postate pe un site gen imgur) sau locația sa din FTP 1
+Constantin Lucian Luca Posted September 8, 2014 Author Report Posted September 8, 2014 E vreau sa pun bara aia rosie cu designer gfx sub avatar si as vrea sa stiu cum pot face pentru fondator pe forum-ul meu. Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
Kennzo Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 Cumva sub avatar vrei să spui? Alea se numesc Userbars Dacă vrei cu iconiță de Staff sau cu ce vrei să pui tu în dreptul postului tău, este aplicația [HQ] Badges El doreste codurile pentru acele "bari" de sub avatar! EDIT: Uite ceva similar 1
+Constantin Lucian Luca Posted September 8, 2014 Author Report Posted September 8, 2014 El doreste codurile pentru acele "bari" de sub avatar! Exact Kennzo , are cineva macar codul pentru fondator , doar la gradul ala vreau sa arate.Si daca puteti sa imi spuneti hook-ul/aplicatia care coloreaza in topic cum e la grad in legenda. Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
Kennzo Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 Uite aici am gasit! + hook-ul dorit: http://webflake.sx/files/file/1668-sos34-group-color-on-user-link-132/
+Constantin Lucian Luca Posted September 8, 2014 Author Report Posted September 8, 2014 Uite aici am gasit! + hook-ul dorit: http://webflake.sx/files/file/1668-sos34-group-color-on-user-link-132/ Multumesc pentru hook dar acolo in topic nu e niciun raspuns bun . Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
Moderators gadeas Posted September 8, 2014 Moderators Report Posted September 8, 2014 Mai uitate odata.. Aldoilea post e 100% corect. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Kennzo Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 Multumesc pentru hook dar acolo in topic nu e niciun raspuns bun . Ba da este bun.. doar ca trebuie sa te uiti ce ID are grupul tau de Fondatori ( pe forum ) .. si editezi asa cum trebuie! acela e raspunsu` 1
+Constantin Lucian Luca Posted September 8, 2014 Author Report Posted September 8, 2014 Vreau sa nu mai arate si fondator cel cu albastru...si cum schimb culoarea de la fondator e mov vreau sa fie albastra. Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
Solution Kennzo Posted September 8, 2014 Solution Report Posted September 8, 2014 Din userInfoPane șterge linia: {$author['_group_formatted']} și pentru culoarea aceea movã ai codul: <span style="color:#culoarea ta;">
+Constantin Lucian Luca Posted September 8, 2014 Author Report Posted September 8, 2014 Multumesc o zi buna!! 1 Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now