+Constantin Lucian Luca Posted September 13, 2014 Report Posted September 13, 2014 Neata PCT,puteti sa imi dati si mie un link de unde sa iau Hook Guest Message pentru IPB 3.4.6 ,dar as fi mai fericit daca mi-ati pune voi pe un link. Multumesc o zi buna. Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
Kennzo Posted September 13, 2014 Report Posted September 13, 2014 Hook: --> http://webflake.sx/files/file/1612-m34-guest-message-200/
Solution +Vlăduț Rădulescu Posted September 13, 2014 Solution Report Posted September 13, 2014 (M34) Guest Message 2.0.0 < Dă click ca să descarci acest hook. Ți se va descărca automat. 2
+Constantin Lucian Luca Posted September 13, 2014 Author Report Posted September 13, 2014 Mersi frate ai +1 si Mark Solved. 1 Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
Denis™ Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Da, dar cum de instalat ? Acolo trebuie sa fie ReadMe!
Giovanni Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Acolo trebuie sa fie ReadMe! ReadMe este, dar nu arată nimic.
Moderators Courage Posted October 13, 2014 Moderators Report Posted October 13, 2014 Cum adica nu arata nimic? Trebuie sa arate ceva.. nu e pus degeaba acolo.
Giovanni Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Cum adica nu arata nimic? Trebuie sa arate ceva.. nu e pus degeaba acolo. Descarcă și vei vedea.Mă ajută cineva ?
Moderators Courage Posted October 13, 2014 Moderators Report Posted October 13, 2014 http://i.imgur.com/TMFbBkV.png http://www.devfuse.com/forums/tutorials/article/134-installupgrade-hook-guide/
Giovanni Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Oricum nu m-ai ajutat, la Guest Message este hook și portal_block.xml nu știu unde să-l bag.
Moderators Courage Posted October 13, 2014 Moderators Report Posted October 13, 2014 Ai instalat aplicatia portal pe forum? Daca nu, nu-ti trebuie.
+Asa si asa Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Da, dar cum de instalat ? Deci si eu pe forumul meu acum l-am bagat si merge , tu scoti hook.xml il pui pe desktop si dupa mergi in Acp -->> Manage Hook -->> Install Hook si adaugi hook.xml si dupa gata.
Andrei S. Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 ştiţi ce nu înţeleg ? de ce v-aţi mai făcut Forum dacă nici atata lucru nu ştiti ! ? ACP ==> Manager Hook ===> Install Hook 1
Moderators gadeas Posted October 14, 2014 Moderators Report Posted October 14, 2014 ştiţi ce nu înţeleg ? de ce v-aţi mai făcut Forum dacă nici atata lucru nu ştiti ! ? ACP ==> Manager Hook ===> Install Hook Pentru ca nu toata lumea e nascuta cu aceste cunostinte si poate e primul lui forum creat vrodata. Pana la urma, toti am trecut prin aia, unii cu ceva cunostinte de engleza ne-am descurcat, altii nu. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
RzC Posted April 28, 2016 Report Posted April 28, 2016 Daca Aveti Nevoie De Ceva Modificari Pentru Forum , Va Sunt La Dispozitie, Si Eu Ca Totii Am Inceput De La 0 Fara Cunostiinte , Dar Am Reinstalat IPB de Peste 100 Numarate. Si Acum Stiu Pe Derost Tot Ce Trebuie Sa Stiie Un Detinator. Toate Modifiicariile Din ACP Le Stiu , Tot Ce Trebuie Modificat/Adaugat/scos Din Ftp Stiu , Si Multe Altele, Astept PM(PERSOnal MESSAGE) / replay aici.
+Needless Posted April 28, 2016 Report Posted April 28, 2016 1 hour ago, RzC said: Daca Aveti Nevoie De Ceva Modificari Pentru Forum , Va Sunt La Dispozitie, Si Eu Ca Totii Am Inceput De La 0 Fara Cunostiinte , Dar Am Reinstalat IPB de Peste 100 Numarate. Si Acum Stiu Pe Derost Tot Ce Trebuie Sa Stiie Un Detinator. Toate Modifiicariile Din ACP Le Stiu , Tot Ce Trebuie Modificat/Adaugat/scos Din Ftp Stiu , Si Multe Altele, Astept PM(PERSOnal MESSAGE) / replay aici. 2014 lol ? 1
RzC Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 On 4/28/2016 at 10:53 PM, Needless said: 2014 lol ? Nu Conteaza De Cand E . Te Pricepi In HTML BINE?
+Xep Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Normal in fiecare topic se dezbate cate o problema singura,nu 100. Topicul poate fi si de la inceputul forumului daca sa gasit o eraore sau vrea cineva sa puna o intrebare referitoare la topicul respectiv este liber, nu il opreste nimeni dar din moment ce incep devieri "Daca Aveti Nevoie De Ceva Modificari Pentru Forum" de aici se intele mai bine e una, deci abtinete Skype: marianbl7
+Şucăr Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Dacă nu aveți într adevăr o problemă nu mai postați aiurea prin topicuri.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now