Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna tuturor am si eu cateva intrebari...

Folosesc gazduire free de la o frima de host si nu mi-a convenit subdomeniul oferi de ei asa ca m-am gandit sa folosesc eu unu cu dot.tk (sper sa nu fie reclama) am setat pe host domeniu nume.tk si la dot.tk am setat toate ns-urile si tot ce era de facut dar am o problema domeniul nume.tk ma aduce la mine pe site , in index linkul este nume.tk/index dar cad intru intr-o categori apare numele original de la host.. Intrebarea mea este cum pot face ca si in categorie sa am numele nume.tk/caregorie?

Sper sa fi fost destul de explicit 

ps: scuzati greserile gramaticale nu am scris de pe pc

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

Posted

deci sa fiu mai explicit...

am facut toate configurarile necesare pentru a folosit un domeniu creeat de mine la dot.tk. L-am lasa sa se propage cum trebuie si cand intru pe adresa creeata de mine totul merge bine cand scunt conectat pe pagina principala (index) adresa merge dar cand intru intr`o pagina secundara cum ar fi intr-un topic accea adresa nu m-ai apare si apare adresa normala a forumului.

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

• Moderators
Posted

Daca nu ma insel trebuie sa schimbi toate adresele de la forum/site. Pentru ca linkurile is setate spre adresa normal, nu spre .tk

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Prima data trb sa scoti din host acel domeniu gazduit si sa adaugi noul domeniu si sa schimbi nameserverele.

A doua oara, instaleaza platforma si sa ne spui ce ai rezolvat

Posted

Prima data trb sa scoti din host acel domeniu gazduit si sa adaugi noul domeniu si sa schimbi nameserverele.

A doua oara, instaleaza platforma si sa ne spui ce ai rezolvat

Acest lucru am facut dar degeaba....

Si nu vad dece reinstalarea platformei

Albert Einstein

• 4 months later...
Posted

Se mai uita cineva? problema este in felul urmator:

Am configurat pe forumul meu domeniu .tk toate bune si frumoase cand folosesc nume.tk ma duce pe forum si toate cele dar cand intru intr`o categorie adresa de sus ramane nume.tk nu apare cum trebiue nume.tk/categorie1 sau ceva de genul ramane doar simplu am configurat si ns-urile si tot ce trebuie dar nu merge dece?

Albert Einstein

Posted

am incercat tot ce ai zis tu dar cand am schimbat linia  din conf forumul a ramas fara css iar dupa am facut la loc am intrat in cp am schimbat acolo iar acum nu mai merge deloc forumul

Albert Einstein

Posted

Din cate ai spus tu , ai folosit dot.tk  , nu ?

Pentru ca si eu folosesc forum-urile .tk , iti spun sincer ca e mai bine sa detii cont la dot.tk , pentru ca poti "umbla" la domeniu dupa bunul plac...

Probabil ca tu ai pus "Forward this domain to" ( Cum era mai demult..)

In schimb , pentru a nu-ti mai aparea link-ul de la sub-domeniu cand accesezi o categorie sau altceva (banuiesc ca si in AdminCP iti apare nume.nume.ro/com/net..etc la bara de navigare , e nevoie doar de NS.

Pui NS-urile de la host-ul tau ,  care trebuie sa fie minim 2..repet , ai nevoie de cont pentru a pune NS-urile :))))

Si o sa vezi ca n-o sa mai apare :) , daca nu m-ai inteles , PM si-ti explic mai bine ,am scris in graba..:)

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.