Sebastian C. Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Salut, doresc sa adaug un buton langa cele existente de la chat/shoutbox, in care sa apara regulile cand dai click pe el . Am vazut pe webflake un tutorial dar nu este exact ce imi doresc . Doresc ca butonul sa aiba culoarea rosie , sa fie in dreapta si sa scrie Regulament .
Moderators Solution gadeas Posted September 17, 2014 Moderators Solution Report Posted September 17, 2014 In tutorial spune sa adaugi: <input type='button' id='shoutbox-rules-button' value='{$this->lang->words['board_rules']}' class='right input_submit alt' /> Inloc de aia, adauga asta: <input type='button' id='shoutbox-rules-button' value='Regulament' class='right input_submit alt rosu' /> Si dupa in ipb_styles.css la sfarsit de tot adauga: .rosu { background-color: #ff0000 !important; } E un rosu complet, modifica cum crezi ca vrei sa fie culoarea. Despre dreapta, e deja in dreapta pentru ca foloseste clasa: right EDIT: Tutorialu despre care e vorba: Click 3 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Sebastian C. Posted September 17, 2014 Author Report Posted September 17, 2014 As dori sa schimb aspectul de afisare , din acesta : In acesta , sa fie asezarea ca in topic , nici chiar exact dar ordinea sa fie ca acolo. Am incercat cu ajutorul codurilor html dar tot la fel imi arata.
Moderators gadeas Posted September 17, 2014 Moderators Report Posted September 17, 2014 Intra sa editezi postu sau stirea unde e scris regulamentu, si sub panou vei vedea optiunea: Enable HTML? Apasa pe casuta din stanga sa activezi modu HTML si iti va afisa tot codu in format HTML. Copy/paste la tot codu in bucata unde adaugi ce vrei sa se afiseze. Tin sa anunt ca asta e o forma rapida si care nu e 100% corecta, daca vrei sa faci totu bine fara erori, va trebui sa inveti lucruri basice din HTML. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
DogaruCatalin Posted November 25, 2014 Report Posted November 25, 2014 Mie nu'mi iese . Caut communitate, contact: fantezye3D
Grigoriu Valentin Posted December 22, 2015 Report Posted December 22, 2015 Am bagat tot ca in tutorial dar nu imi apare butonul deloc !Idei !
FNATIC Posted December 23, 2015 Report Posted December 23, 2015 In tutorial spune sa adaugi:<input type='button' id='shoutbox-rules-button' value='{$this->lang->words['board_rules']}' class='right input_submit alt' />Inloc de aia, adauga asta:<input type='button' id='shoutbox-rules-button' value='Regulament' class='right input_submit alt rosu' />Si dupa in ipb_styles.css la sfarsit de tot adauga:.rosu { background-color: #ff0000 !important; }E un rosu complet, modifica cum crezi ca vrei sa fie culoarea. Despre dreapta, e deja in dreapta pentru ca foloseste clasa:rightEDIT: Tutorialu despre care e vorba: ClickAm facut totul asa cum in tutorial, si mi-a aparut totul, dar cind dau click pe buton regulament nu-mi apare nimik.de ce?
Ștefan A. Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 On 12/23/2015 at 3:44 PM, FNATIC said: Am facut totul asa cum in tutorial, si mi-a aparut totul, dar cind dau click pe buton regulament nu-mi apare nimik. de ce? Caută: <script type='text/javascript'> //<![CDATA[ {$d['js']} //]]> </script> și adaugă sub: <div id='shoutbox-rules' style='display: none; line-height: 1.5;'> <h3>{$this->lang->words['board_rules']}</h3> <div class='ipsBox'> <div class='ipsBox_container ipsPad'> <p>Your rules text</p> </div> </div> </div> <script type='text/javascript'> $('shoutbox-rules-button').observe( 'click', function(e) { _var = new ipb.Popup( 'booboo', { type: 'pane', initial: $('shoutbox-rules').innerHTML, hideAtStart: false} ); Event.stop(e); return false; }); </script> Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Paul Irindea Posted February 20, 2016 Report Posted February 20, 2016 Si cum fac sa se vada acel buton peste tot rosu? Acum il vad doar cand ma uit peste un topic/pe profilul cuiva
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now