Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

@Kennzo:  :-<  - Citiţi înainte ce doreşte să facă utilizatorul care a deschis topicul, nu postaţi direct rărspunsul .

Cum sa dezactiveze optiunea de email la ceva ce trebuie verificat doar prin email? Aici e vorba de email pentru recuperare parola, nu pentru verificare.

Au mai fost probleme cu emailu:

Link direct spre solutie: http://community.invisionpower.com/resources/documentation/index.html/_/knowledge-base/recurring-non-version-specific-issues/smtp-via-gmail-r200

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

@Kennzo: :-<- Citiţi înainte ce doreşte să facă utilizatorul care a deschis topicul, nu postaţi direct rărspunsul .

Cum sa dezactiveze optiunea de email la ceva ce trebuie verificat doar prin email? Aici e vorba de email pentru recuperare parola, nu pentru verificare.

Link direct spre solutie: http://community.invisionpower.com/resources/documentation/index.html/_/knowledge-base/recurring-non-version-specific-issues/smtp-via-gmail-r200

În caz cã utilizatorul a pierdut parola existã opțiunea în setãri sã introducã o nouã parolã, fãrã a mai solicita pe email ceva.. Așa cã.. Nu mai scrie ce scrii ( scuzați mini-pleonasmul ).. Am înțeles foarte bine ce dorește + cã ai revenit? Aveai treabã zilele acestea.. :) la alți rãspunzi la cereri
Posted

scuze ca ma bag iar am repectat ce a zis gadeas tot degeaba cand dau resetare nu primesc nimic nici pe mail nici pe gmail ... 

: kenzo   - "existã opțiunea în setãri sã introducã o nouã parolã, fãrã a mai solicita pe email ceva.."   obtiunea aia unde se afla ca nu intaleg .. exemplu is delogat si de pe forum si de pe cp  cum mai resetez parola ? m-am uitat in phpmyadmin am gasit contul da nu e nmk de parola .

@Kennzo:  :-<  - Citiţi înainte ce doreşte să facă utilizatorul care a deschis topicul, nu postaţi direct rărspunsul .

Link direct spre solutie: http://community.invisionpower.com/resources/documentation/index.html/_/knowledge-base/recurring-non-version-specific-issues/smtp-via-gmail-r200

Tutorialul acela l-am urmarit inainte sa dau start la topic nu ma ajuta la resetarea parolezi .. adica am configurat aia si tot degeaba 

Posted

Pãi du-te în:

AdminCP > System > System Settings > Security and Privacy > Lost password: password method > Allow to user enter new password
UPDATE/Save! Ia încearcã acum :)
  • Moderators
Posted

OFF:

Kennzo, tot nu sti ce zici sau ce face optiunea aia.

Hai ca iti explic eu pentru fiecare optiune:

• Optiunea Email random password: Dupa cum bine spune, iti trimite un email cu o parola random generata de sistem. Fara sa te lase sa alegi ce parola vrei.
  • Optiunea Allow user to enter new password: Te lasa sa alegi ce parola vrei.

Bun, eu unu nu am probat niciodata adoua optiune, dar credca cunosc destul de bine cum lucreaza tot codu in spate fara sa ma uit la sursa. Daca alegi adoua optiune iti va trimite un email cu un link, odata ce accesezi linku, iti va da optiunea sa schimbi parola in care vrei tu. In primu caz, iti trimite o parola random si intri cu aia.

De ce zic ca iti va trimite un link? Pentru ca daca eu sau oricare stie un email sau usernameul de la un cont de pe forum, ar putea schimba parola cand vrea el la contu ala, si aia e ce-a mai slaba securitate din lumea asta, si cunoscand IPB, nu va face asaceva.

ON:

Revenim la subiect, email de verificare primesti? Sau nici ala? Daca nici ala, ar fi cazu sa vorbesti cu cei de la host si sa vezi daca au activata functia mail() de la PHP.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.