Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut , am si eu o problema cu avatarele ... in ACP am modificat marimea :

XhM7FcF.png

Si cand dau pe forum :

cciXqvz.png

nu se vede complet daca imi puteti spune

si mai am o problema la topic , de ce imi apare scrisul in dreapta ? :

Yy5gAE1.png

Posted

Incearca sa faci marimiile avatarelor la fiecare grup in parte.

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted

Decat sa postati ca sa va aflati in treaba incercati sa si va uitat la poze cat de cat .

XhM7FcF.png

El are setat la fiecare grup marimea avatarelor trebuie doar sa seteze sa apara si in topic .

Posted

Ia vezi topicul acesta.. cred ca asta e si problema ta.. incearca sa faci ce am zis acolo ( raspunsu marcat ca solved/ cel cu chenar verde ) , poate va merge:

• Moderators
Posted

O singura intrebare am pentru cine a pus solutia cu:

Show users full photo in topic view; maximum width     : 150x250

Voi stiti exact cum functioneaza sau ce spune sub bucatica de input?

If you enter a numerical value, then the full member's photo is shown with a maximum width of the entered value. If 0 or nothing is entered, then the 100x100 cropped thumb is used.

Daca nu a ramas clar, trebuie sa puneti doar latimea ( width ), nu si inaltimea. Inaltimea este auto. De ce va functioneaza? Pentru ca ce e scris dupa "x" nici nu mai citeste, citeste doar prima valoare. Deci mai bine scrieti doar 150.

PS: Daca spuneti ca vorbesc doi la leu, va fac un mic challange si sa setati urmatoarele setari, primadata: 100x300. Dupa incercati cu: 100x150. O  sa vedeti ca avataru nu va avea 300 inaltime in primu caz, sau 150 in aldoilea, ci 200px in ambele cazuri.

• Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.