Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, m-am gândit să fac și eu un imposibil: un vlog (VideoBlog). Pentru primul episod, m-am gândit să mă prezint, dar o fac pe asta în 3 minute fără grabă, deci mai am nevoie de idei pentru primul episod. Mă ajutați?

Canalul de Youtube se va numi S.Vlad, probabil, dați-mi idei care să mă reprezinte, eu știu, așa, cât m-ați cunoscut în luna asta.

Posted

Din punctul meu de vedere, primul episod ar trebui sa contina:

- o prezentare a ta (cum te numesti, hobby-uri, eventual unde inveti, ce planuri de viitor ai (poate), ce varsta ai, etc.);

- motivarea crearii videblog-ului (de ce te-ai gandit tu sa faci asta);

- subiectele despre care ti-ai propus sa vorbesti, in mare, deci, sa determini nisa video blog-ului;

- intri putin intr-un subiect, care sa le starneasca cat de cat interesul vizitatorilor/privitorilor (umorul este foarte important, daca esti haios, prezinti lucruri haioase, sigur vei atrage cativa subscriberi rapid);

- lasa posibilitatea doritorilor sa iti adreseze intrebari si sugestii;

- nu fii sacaitor cu mesaje (scrise sau verbale) de genul subscribe, like and comment please.

P.S: Ca programe software ce iti pot fi de folos as mentiona: Sony Vegas, Adobe Premiere, Virtual Dub, Windows Movie Maker.

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.