Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imi poti spune si mie de unde iei stock-urile de la avatarele cu Counter - Strike ? Primele . Frumoase kw.

Si imi mai poti spune ce font e textul ala mic ?

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Te-aș ruga să-mi dai și mie textura aia, o caut de ceva timp. Mulțumesc anticipat (în privat, dacă se poate).

Sunt doar gradient-uri , le-am luat dintr-un video de al lui freezmy

TASPk3m.png

Emth9Rv.png

HduP6OV.png

ON : Stiu , scuze eram cu gandul in alta parte.

Edited by Sebastian C.
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Lasa avatarele si apuca-te de semnaturi, layouturi etc. "Avatarul" facut in photoshop nu este considerat o "creatie".

Nu prea am rabdare sa ma uit la tutoriale ca sa vad unde amplasez fiecare render e.t.c

Un nou bg pentru o tema la care lucrez

8HNcDlw.png

• Moderators
Posted

Prea mult contrast, eu asa le-as incadra. Parerea mea e ca primul arata bine, ca e totusi putin luminat si se intelege ceva, doar ca e 'over-contrasted'. Ai aplicat prea multe filtre..gradiente...sau blending mode care dau increase la contrast.

de ce zic ca primul e bun: are un focus, personajul, iese in evidenta.

Fractalele alea sunt pixelate putin, si cred ca nu le-=ai pus pe blending mode-ul corect...sau le-ai supra pus pana s-au innegrit prea mult.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

"Titanic a fost proiectat de unii din cei mai experimentați ingineri și a folosit unele dintre cele mai avansate tehnologii ale vremii. A fost un mare șoc pentru lumea întreagă faptul că, în ciuda măsurilor de siguranță superioare, Titanicul s-a scufundat și, faptul că s-a scufundat în timpul călătoriei inaugurale, au oferit o notă ironică asupra tragediei."

4zYQ9Md.png  59H7lvW.png  WB0ZeNb.png  paTPmrZ.png

GH3spGm.png

m0szIPT.png

• Upvote 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.