Jump to content

Kit-uri Free Sau Cu Licenta "furata"?

Grim_Cris

Recommended Posts

sti uneori e bine sa iei si cu licenta.de ex daca ai un magazin sau o firma ceva de genu.tre sa ai programe,windows tot original ca mai vine cate un control si iti iei o amenda frumoasa daca nu esti "original". :bag:

da doar dak ai firma sau ceva..........dar dak esti singur pentru mamaliga ta......pentru uzul tau personal nu are rost sa-ti iei :D

phpg4tjfyamta5.jpg

da doar dak ai firma sau ceva..........dar dak esti singur pentru mamaliga ta......pentru uzul tau personal nu are rost sa-ti iei :D

se zvonea odata ca vor veni controale acasa la oameni sa verifice daca au licente sau nu la windows si celelalte programe folosite.totusi cred ca a ramas doar la stadiu de zvon, nu au auzit sa prins pe cineva fara licenta.

oricum parerea mea ramane tot ca este bine sa ai licente chiar daca ai firma sau nu, numai ca decat sa dau 3 milioane pe un joc totusi mai bine il iau piratat...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

1.programele de multe ori sunt originale-cdkey ul sau serialul sunt expuse pe situri speciale pentru ca:eu am un program cu licentza priginal adica e originala licentza atunci eu expun pe site si stiu ca iy ajuta pe alti care nu au si vor avea sau au nevoie si nu stie de unde sa ia le vor veni de ajutor si acesta este un ajutor reciproc.

2.jokurile pe cat de originale sunt pe atat de mult sunt scumpe si toata lumea iti permite desigur hackeri isi permit sa crackuiasca venindule in ajutor celor ce nu isi permit dar isi doresc sa se joake si asta vrem cu toti cand ne place ceva sa si avem si se merita de multe ori.

imaginativa o scara de 1 la 100000000,va dati seama ce munca trebui sa faca atata politita cat si cei ce sunt imputerniciti sa faca controale la fiecare pc in parte ca sa confirme si ateste ca tot cei soft sunt mai mult sau mai putin originale,ganditiva chiar si la muzica si filme e aceiasi chestie.nimeni nu va sta sa scormoneasca fieacre casa ptr ca nar termina decat in 50-100 de ani si ar trebui sa o ia de la capat an cu an ptr ca sunt alti si alti ce isi vor lua pc si vor lua soft "contrafacut "mai mult sau mai putin.

dar tu grim cris tu de ce parte esti?

Poate cu intrarea in europa se va mai scapa si de piraterie...dar in Romania pirateria e in floare...spre ex la firma unde lucreaza taicamiu nu are licenta pe acel computer si are controale din luna in luna si nimeni nu ia facut observatii despre asta....In romania todeauna va exista coruptia....pirateria ...prostie si multe altele!!!

Poate cu intrarea in europa se va mai scapa si de piraterie...dar in Romania pirateria e in floare...spre ex la firma unde lucreaza taicamiu nu are licenta pe acel computer si are controale din luna in luna si nimeni nu ia facut observatii despre asta....In romania todeauna va exista coruptia....pirateria ...prostie si multe altele!!!

da smeagoll ai dreptate dar daca tu ai salariu 10 milioane, iti convine sa dai 3 pe un joc pe PC ?

mie unul nu prea...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif