Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Acelasi background , aceasi tema pe toate forumurile , e in voga tema , zau.

Aia te supara? M-ar supara sa vezi cum tema ta incepe sa fie pe 100 forumuri si sa nu iei nici macar 1% credit pentru ea dar sa ieie alte persoane. Stiu ca 100% nu se poate, dar macar idea de baza so aprecieze undeva.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Nu imi cam place sa discut cu lumea, dar cand vad ca spune niste lucruri care mi se par absurd, normal nu ma pot abtine mult.

"Cate ceva", da is cate ceva copiate sau luate ca idee, dar faza e ca is lucruri copiate copy/paste din CSS de la "altcineva". Un exemplu clar este clasa din CSS numita special_border:

.special_border{height:2px;width:100%;background:linear-gradient(toright,transparent0%,#009CFF50%,transparent100%) repeat scroll 0 0 transparent}

Este inclusa la tine in CSS si nu este folosita pentru ca:

• Nu sti ce face.
  • Nu sti unde este adaugata la "altcineva" pe forum.

Acel special_border a fost facut de mine, nu este mare lucru ce am facut, dar tot ma surprinde ca lumea copiaza tot CSS-ul dar nici macar nu stie cum sal faca pe forum sa functioneze 100% cu forumu lor.

• Upvote 1

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Aia te supara? M-ar supara sa vezi cum tema ta incepe sa fie pe 100 forumuri si sa nu iei nici macar 1% credit pentru ea dar sa ieie alte persoane. Stiu ca 100% nu se poate, dar macar idea de baza so aprecieze undeva.

Nu ca ma supara , nici nu-mi pasa ca mi-o copie , o copie salutare , ma doare hap undeva, sa fie sanatos . Si de ce sa iau bani pe ea? Cand eu stiu ca am obtinuta prin metode ilegale ? Ha? Sa fim serios cine isi permite sa cumpere un Deflection si dupa sa o edite dupa bun plac?Eu m-am referit ca prea e in voga de la un timp aceasta tema "transparenta" si acelasi background.

• Moderators
Posted

Unica problema ce as rezolva la skin, in rest este ca si orice comunitate existenta, ca lucruri diferite nu se pot face pe comunitati gaming:

• La sidebar nu apare sa inchizi o bucata specifica din sidebar, ca si la categori, functioneaza, dar nu apare "-".
  • La shoutbox as repara dungiile alea de culoare deschisa.

Pentru casa vezi despre ce vorbesc la sidebar:

nLMhies.png

Posted

Este tema edit dupa a celor de la Max-CS .. + unele sisteme tot de la Max-CS :)).

Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi.

REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! 

GatherPlay România #fostul IrealPlay                                 

Posted

Crezi ce vrei.

Nu mai minți, recunoaște, tema asta este un fel de Best Seller, doar că o ciordești de la alții când întreabă câte una, câte alta. Poți să-mi dai 1000 de dislike-uri, tu primești interdicție la a folosi sistemul de reputație, doar că nu-mi place că voi ziceți că ați muncit pe rupte, dar nu știți cât durează să faci o temă cu tot cu web design (știu din propria experiență cu ce se mănâncă). Era un proverb. Cum suna, mă... A da: "Dacă tăceai, filozof rămâneai.".
  • Upvote 1
Posted

Cam nereusita tema

Este cam bugita ,si nu cred ca ai facuto tu.

Si background-ul nu e pe tot forumu e doar pe la mijloc :|

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted

fara suparere tema urat / Font scris prea mic trebe sa dai cu zoom nimeni nu sta sa se holbeze ca prost la categorii

Semnatura abuziva nu este permisa.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.