Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hey pct.

Sub Mark community as read, privacy policy apare "Theme designed by Kennzo". As vrea sa pun chastia aia in alta parte. Deci cum o sterg?

Si cum pot pune la loc "Community Software by IP.Board 3.x.x"? Nu apare.

Posted

Of, va rog eu , nu va mai certati pe tema asta. Am zis ca merita, daca citesti cu atentie vezi. Am zis ca vreau sa pun altundeva.

Si Community Software by .... cum il pun?

Posted

Daca dadeai un search gaseai asta 

Pentru a scoate:

AdminCP > System Settings > System > Security and Privacy > Display IP.Board version on your site. Si dai pe No.

Pentru a edita Community Forum Software By IP.Board mergi catre: adminsourcesclassesoutputformatshtmlhtmlOutput.php

Gaseste:
$copyright = "<!-- Copyright Information -->
 <p id='copyright'>
  <a href='http://www.invisionpower.com/products/board/' title='Community Forum Software by Invision Power Services'>Community Forum Software by IP.Board{$version}</a>
 ";
Posted

Puteti sa imi spuneti cum fac si eu sa imi apara copyright ca acela pe forumu meu??

nu gasesc in global templates-> copyright

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted

Nu frate asta il am ,eu vreau sa fie jos la Community Forum Software by IP.Board 6.Vreau sa fie Tema creata de .... ,ai inteles??

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted

courage , te-ai bagat aiurea . eu am zis " tema lui " pentru că a lucrat ceva la maintitle si la restul . asa ca dacă nu ştii despre ce este vb nu te mai băga aiurea 

• Upvote 1
  • Moderators
Posted

Addict, terog inceteaza daca nu cunosti persoana respectiva sau ce cunostinte are.

Cu asta credca am zis destul. Nu am vrut sa adaug si alea 5-6 topicuri unde tot eu lam ajutat sa "faca" acel "design".

• Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Defapt ca sã știe toatã lumea aici nu este vorba de tema dupã agamers, deci gadeas te rog frumos nu te mai simții ofensat degeaba, este vorba de cu totu si totu' altã temã! .. :) te rog frumos dacã nu știi despre ce temã vorbește addicted nu mã mai învinovãții aiurea( cât timp nu e vorba de tema ta nici 1%) .. Seara bunã!

Ps: Și nu mai vorbii de cunoștiinte te rog.. Te lauzi peste tot cã m-ai ajutat 60% din temã ca sã știe toatã lumea, cel mai mult m-ai ajutat la maintitle ( localizarea și adãugarea gradientului + casetele quote ) în rest nu am idee cu ce te lauzi atât, sincer!

• Moderators
Posted

Atunci care temă? Aia la care ai acces la 30 posturi? :))

A, da Kennzo. Să nu mai zicem că faci RIP la tema lui gadeas, care tot el te-a ajutat să o faci, şi o vinzi cu 20 euro. :))

Închis. N-are rost să continuăm subiectul. E clar de ce.

Cei care aveţi probleme / întrebări legat de alte copyright-uri, topic nou.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Moderators
Posted

Da stiu despre ce tema e vorba, este aia care o dai in schimb la 30 posturi la tine pe forum. Care din cate am auzit, si aia ai primit-o de la cineva si acum o dai asa in schimb de posturi. Nu stiu daca e adevarat, dar eu te vad capabil sa faci asaceva.

Maintitle, transparenta, castele quote. Stai asa, doar transparenta face aproape tot skinu, ca ai adaugat tu in fiecare parte aceasi cod peste tot, aia nu inseamna ca nu ai primit de la mine codu. Ai fost ajutat aici pe forum, acum scoti bani cu ea. Bravo, tare curios is ce parere are lumea despre topicu asta:

http://www.extreamcs.com/forum/anunturi/index-gaming-t264321.html

Hai totusi sa discutam odata solutia la nesimtirea asta ce ai avut in tine la faza asta, ca probabil Gaby de cateva zile tot citeste posturi facute de mine care dadeau niste "contra" spre partea ta, poate acum apare adevaru din tine. Stai calm, ca skinu meu acum este urcat pe pagini unde se poate lua "gratis" fara sa cer bani. Si va veni un skin nou in curand in locu lu asta, sa nu te astepti la vrun ajutor din partea mea. Ultimu ajutor oferit de mine pentru tine, a fost la lucrurile alea.

Inchis la loc.

• Upvote 1
  • Downvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.