Jump to content

Problema Ip.board: Nu Mai Am Drept De Moderare Forum

Recommended Posts

Posted

salut, a avut un prieten fondator si nu stiu ce mi-a facut, nu mai am acces la nici o categorie, la forumuri :| nu pot sterge nu pot face nimic mi-am dat si super-moderator am verificat si permisiunile la fel :|

care ar fi problema  ? :| desi sunt fondator :|

post-32042-0-11249900-1412712938_thumb.p

Semnatura abuziva nu este permisa.

Posted

Gabii l-am verificat pe toate daca vrei iti dau pm cu count meu de fondator sa te uiti tu :| deci pur si simplu nu mai pot face nimic :( 

• Moderators
Posted

Scuze ca ma bag si eu, dar mai poti verifica la:

AdminCP > Members > Manage Admin Restrictions

Si sa vezi daca a pus vro restrictie pe grupu Fondator? Sau pe alt grup?

E ceva foarte ciudat in orice caz, mai ales ca ai spus ca la o categorie noua poti edita.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

salut a am verificat uita-te pe linku ala ce l-am postat :) pot face ceva ?acea eroare mi-o da si mie 

• Moderators
Posted

Verifica la:

AdminCP > Forums > Archiving > Archive Overview

Sa nu ai activat sistemul sau vreo preferinta setata pentru a comprima topicurile.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Nu am prea folosit optiunea de arhivare, dar posibil sa trebuiasca sa scoti regulile la:

Archive Rules

Dupa cum se vede in poza, 96.94% din topicuri au fost arhivate, de aia nici nu le poti edita/sterge/posta/etc. Explicatia postata de Gaby mai sus functioneaza la fel pentru un forum cu licenta sau nulled.

Posted

N-AM PREA INTELES NIMIC, NU PREA LE AM CU ENGLEZA :)) si habar n-am ce sa-i fac  daca e va dau la unu dintre voi pm cu contul :-?? 

• Moderators
Posted

Puteţi da up la topic odată la 48h.

Daca nu stii engleza, todeauna poti folosi Google translate: Click

Nu o fi 100% corect tradus, dar tot e ceva.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.