Jump to content

Recommended Posts

Posted

nu cred ca exista, am vazut la cineva pe un Nokia 6000 si ceva (nu stiu sigur cat), numai ca el are posibilitatea de a instala programe, iar programul respectiv nu este winamp ci doar are tema de la winamp.

din cate stiu motorola V360 nu cred ca suporta.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Spam, am spus spam.  :bag:

Oricum ai video/audio player pe motorola, de ce ai vrea sa-ti pui un program separat. Chiar nu inteleg. Daca vrei un player mai klumea, ia-ti un sony ericsson walkman si gata. :P

Mitza :)) eu miash lua sony ericsson-ul ala dar din cate stiu e pazit :)) !

vibefm.gif

Click here please !

Posted

Si pe acel motorola poti instala aplicatii, doar ca trebuie sa fie java, respectiv in format .jar sau .jad Daca el gaseste acel "winamp", in format java, exista toate sansele ca el sa mearga perfect (sanse sunt mult mai mari la sony ericsson).  :-h

man , aia e doar un SKYN pentru mp3-ul de la telefon / Prima oara eu pe Samsung sgh-x680 aveam Tema normala de MP3 Player si mi-a trimis un tovarash prin bluetooth tema de winamp.. dar era problema ca , atunci cand vroiam sa abie tema de winamp trebuia sa fie bluetooth-ul atctiv.

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.