Nicolae Bajenaru Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Salut, as dori si eu Imaginile temei foosite de forum.aGamers.ro. Am doar template, dar imi trebuie si imaginile, ma ajutati va rog?
Sebastian C. Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Tema este realizate de gadeas , daca el doreste o sa ti le dea daca nu fa tu altele noi !
Nicolae Bajenaru Posted October 22, 2014 Author Report Posted October 22, 2014 Astept sa vedem ce spune Gadeas. Va respect!
Moderators gadeas Posted October 22, 2014 Moderators Report Posted October 22, 2014 Care imagini ai vrea mai exact? Majoritatea iconitelor is de la font-awesome si adaugate in template direct. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Nicolae Bajenaru Posted October 22, 2014 Author Report Posted October 22, 2014 Toate Imaginile, tot setul de imagini, ca restul am facut eu, doar imaginile imi trebuiesc. ITI MULTUMESC SI TE APRECIEZ !
Moderators Solution gadeas Posted October 22, 2014 Moderators Solution Report Posted October 22, 2014 Poti descarca skinul complet ( contine imagini, skin, replacements, ajutor pentru configuratie si altele ) de aici: Click Daca vrei doar setu de imagini il poti lua de aici: Click Chiar daca adaugi setu de imagini la skinu tau, probabil nu vor aparea, fiindca is adaugate de la font-awesome direct in cod Iconitele: http://fontawesome.io/icons/ Exemplu de cod: http://fontawesome.io/examples/ 2 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Nicolae Bajenaru Posted October 22, 2014 Author Report Posted October 22, 2014 Cand bag Imaginile imi da Web Error de ce? intra pe Mess Gadeas ca te-am adaugat sunt nicunicu997 ! Si vb acolo !
Gabii Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 gadeas imi poti da si mie tema dar sa nu fie invizibila si sa nu aibe acel background Semnatura abuziva nu este permisa.
Moderators gadeas Posted October 22, 2014 Moderators Report Posted October 22, 2014 Tema e cum e, "invizibila" nu este. Putin transparenta poate, daca vrei sa nu fie transparenta, va trebui sa modifici singur totu ce tine de: rgba(0, 0, 0, 0.6); Si lucruri de genu prin ipb_styles.css Despre background, il poti schimba in ipb_styles.css la: body { background: url('{style_images_url}/wallpaper.jpg') no-repeat fixed 50% 90%; PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Gabii Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 IP.Board Message Import Failed: Nothing to import! de ce da eroarea asta? Semnatura abuziva nu este permisa.
Moderators gadeas Posted October 22, 2014 Moderators Report Posted October 22, 2014 Din cauza la limita PHP upload de la hosting. Tot fisieru .xml de imagini ocupa 16Mb, probabil aveti limita default la 2Mb. Va trebui sa urci fisieru in folderu admin si inloc de import sa pui numele fisierului .xml PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Gabii Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 scuze fara suparare am inteles faza cu limita dar ce sa urc ? Semnatura abuziva nu este permisa.
Moderators gadeas Posted October 22, 2014 Moderators Report Posted October 22, 2014 Vezi aici pentru ceva mai detaliat: Poate in seara asta imi fac timp pentru a filma un micut video. Voi vedea cum stau cu niste lucruri personale. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
cezarboy Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 Vezi aici pentru ceva mai detaliat: Poate in seara asta imi fac timp pentru a filma un micut video. Voi vedea cum stau cu niste lucruri personale. tot aia nu mere
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now