Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCT , vreau sa va prezint tema mea, astept pareri / sfaturi / critici / si asa mai departe.

Nume: Deflection [V1] by nos.

Timp de lucru: Aproximativ 10 ore.
Print Screens: 

6yfsip.png

oiupzo.png

m8zos0.png

Iar cand pui mouseul pe un subforum / categorie / membru , se ingroasa .. ca in poza asta

i36plg.png

Vreau sa mentionez faptul ca ideea cu tema / culorile am luat-o tema: ECILA.RO // 

• Moderators
Posted

10 ore pentru asa putine modificari la skin? In maxim 30 minute se ajunge la asa ceva daca stii bine CSS (asta inseamna sa lucrezi zi de zi cu asa ceva), HTML nici nu prea ai nevoie.

In rest, arata ok, dar parerea mea e ca dunga continua si dupa sus alta care nu este continua, nu se incadreaza una cu alta.

Shadowul la hover pe text, nu mi se pare ceva elegant.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Mersi, acum am vazut si eu faza cu linia, cum pot rezolva ?

Lucrez la tema rar .. nu lucrez mereu , 10 ore cu pauza. :))

Imi place acel hover..sincer. :D

Mersi inca odata de raspuns.

• Moderators
Posted

La:

.maintitle

Ai ceva de genu:

border-top: 1px dashed #culoarea;

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Ce plagiatori.

Voi stiti doar sa furati teme de pe alte comunitati,sau sa copiati?

Aceasta tema o foloseste Data dar cu putine schimbarii,si aceasta tema o folosesc si eu si e la fel cu unele modificarii,deci te rog numai copia de la forumul meu si de la forumul lui Data.

Multumesc,o zi buna.

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted

Ce plagiatorii .

Aceasta tema o foloseste Data dar cu putine schimbarii,si aceasta tema o folosesc si eu si e la fel cu unele modificarii,deci te rog numai copia de la forumul meu si de la forumul lui Data.

Multumesc,o zi buna.

Si , Data ti-a dat tema nu ? Lasa - TE .

[ON] - Pai, as modifica

ul.post_controls

sa fie un gri/negru sau poate chiar galben , daca tot predomina galben.

Si as mai modifica si

.topic_buttons

sa fie si ele , incadrate bine , cu stilul temei.

• Upvote 1
Posted

Ce-ai ma ?

Tema e facuta de la 0 , de mine , si backgrondul & culorile de la ecila.

Cumva ecila e forumul tau ? =))))))))

Cum sa nu,ai micsorat categoriile si ai schimbat niste culorii,in rest e identic.

Meritul e al lui Data,nu te mai da mare ca tu ai facut tema de la 0.

Nu e adevarat ce zici.

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted

Cum sa nu,ai micsorat categoriile si ai schimbat niste culorii,in rest e identic.

Meritul e al lui Data,nu te mai da mare ca tu ai facut tema de la 0.

Nu e adevarat ce zici.

Stii tu mai bine dacat mine ma ? =)))))

Posted

Nu o lua în nume de rău ...

Rar ce mai urmăresc și eu temele IPB de la forumurile de pe - aici ...

Dar când o fac ... Îmi dau seama că am mai văzut - o înainte .

Un bun exemplu ar fi cea de mai sus .

Ai spus că dorești să criticam cât să evoluezi [ constructiv ] .

Consider că asta am și făcut .

Multă baftă .

• Upvote 1
Posted

Ce plagiatori.

Multumesc,o zi buna.

Serios :)) ?

De cand am revenit putin asa pe forum sa mai ajut, am observat ca tema aceasta este identica cu inca cate si o folosesc multi, nu cred ca la tine pe forum a aparut acele modificari .

Cum a zis gadeas maxim 30 de minute la ce modificari ati facut voi acolo :) .

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Multumesc pentru tema.

o so editez si o so pun pe forum .

Eu nu vad niciun link disponibil in topic de download.. Unde pot gasi ? Mi se pare interesanta tema,si as dorii s-o editez :)) .

ECILA.RO gaming network

Posted

Nu e , am facut-o de la 0 .. E tema deflection , si editata.

Am mai multe chestii pe ea :P

Oricum , mersi de mesaj.

Ai făcut tema de la 0? Asta inseamna ca ai bagat cu mii de coduri html, css etc? Eu nu cred asta. Mai bine ziceai "Am editat" decat " am făcut-o de la 0 "

76561198066268246.png

• 2 months later...
Posted

:)) Imi spusese Data ca se lauda unu Tazzy pe PCT cu tema 'noastra'  . In primu rand vreau sa te intreb cum este create de tine de la 0? Cum a spus si Andrey  ai stat si ai bagat tu fiecare COD html/css ? Tema apartine communitati JustGame.Ro si nici nu a fost data "probabil doar furata".  

Uitate la tema deflection si la tema care o detinem noi  pe forum " justgame.ro " , cum poti sa spui ca in 10 ore ai terminat-o? :))

JustGame.Ro

It's not just a game, It's a passion !

Untitled_1.png

• 5 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.