Jump to content

Recommended Posts

Posted
Recent, Facebook a lansant o noua aplicatie intitulata Rooms, independenta de reteaua de socializare, si care permite utilizatorilor sa comunice intre ei anonim (nu este necesara introducerea numelui sau a locatiei). Utilizatorii Rooms pot crea camere de discutii in care pot sa isi impartaseasca interesele, pot sa personalizeze imaginea camerelor de discutii, pot sa interzica accesul unor persoane la discutiile din acea camera sau sa interzica accesul persoanelor sub 18 ani. Aplicatia este disponibila momentan doar pentru iOS  (versiunea de Android urmand sa fie lansata in curand), iar mai multe detalii aflati din filmuletul de mai jos si de pe blogul oficial al aplicatiei: http://blog.rooms.me/post/100757996670/announcing-rooms

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 weeks later...
  • Moderators
Posted

Ca un Note 4 nou nout care e la aceasi pret ca si un iPhone 6 nu trebuie sa te duca buzunarul.

Nu inteleg ce se plange lumea atat la pret, cand pretul lui iPhone este acelasi cu unul de la un telefon performant nou care sa aiba ultimele caracteristici. Si nu are rost sa comparam caracteristicile unul langa altul, fiecare are beneficiul lui pentru userul care il foloseste :)

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

La cate telefoane folosesc Android a mai spus multa lume pe aici ca nu se poate optimiza atat, ios e pentru mai putine modele e si normal sa fie mai optimizat.

Pui caracteristicele unui iPhone 5S sub Android si abea va functiona saracul.

Pui caracteristicele unui Galaxy S4 sub iOS si va zbura. Daca Apple ar scoate un telefon cu caracteristicele lui un Note 4, nici nu ai avea ce face cu atata putere.

Nu mai comparati caracteristicele unul langa altul pe foaie, pentru ca e ca si cum as compara Windows vs Linux ( parerea mea ).

Acum.. Ca tot zici ca Galaxy S4 > 5S, inseamna ca S4 > S5? Nu are logica.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Am spus la hardware, SGS4 are procesor cu 4 nuclee si frecventa de 1.6GHz in timp ce iPhone are procesor dual core cu frecventa de 1.2GHz. Nu am spus ca ar fi peste per total, am spus doar din privinta hardware-ului

Normal ca nu se pot compara, sunt concepte diferite cu viziuni diferite, ambele facand produse pentru publicul lor tinta. 

• Moderators
Posted

Si eu repet, nu mai comparati hardwaru ce are nevoie iOS fata de Android :). E cu totu alta lume, un dual-core la 1.2GHz cat are iPhone-ul 6 e suficient pentru cat are nevoie si cere iOS.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.