Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, azi se lauda un prieten ca poate sa imi ia index-ul daca doar ii dau link de la el, asa am si facut. I-am dat link iar cand incolo ma trezesc ca imi da link de download de la index. l-am downloadat iar cand l-am deschis chiar era index-ul meu ! Cum a facut ? A spus ca ii trebuie doar link de la index (index-ul este cu js-uri si css ). Si este vreun js cu care il pot apara de astfel de atacuri ?

Posted

=)) cica 'like daca te-am ajutat' , mor pe voi cand va vad ca postati raspunsuri doar pentru +1rep, este patetic! 

Daca site-ul este in HTML/CSS/JS poate fi copiat si manual. Daca este in format PHP, codurile nu vor fi vizibile (neexecutate) in sursa paginii.

Se poate si nu prea, ma refer in privinta mea,ca nu prea gaseam CSS-urile unor indexuri, mereu sau chiar si JS-urile 

• Upvote 1
Posted

Daca site-ul este in HTML/CSS/JS poate fi copiat si manual. Daca este in format PHP, codurile nu vor fi vizibile (neexecutate) in sursa paginii.

gaby,index-u de pe xss-server.com este in php si il pot copia.

Posted

Nu, nu ai cum , poti fura orice index, de oriunde, mai putin de pe indungi , aia au altfel de index. ala e un hook.

Daca poti fura si indexul de pe ecila, si stim bine cine sunt cei de pe ecila . :)

Posted

UP, acest program este detectabil ? Adica daca il folosesc sa iau index-ul acel site il avertizeaza pe fondator cu ceva  ?

Pe tine te-a avertizat ? Nu. Deci clar raspunsul este nu.

• Moderators
Posted

De avertizat nu cred, dar probabil un download de pe IP-ul tau prin log apare? Nu stiu nici eu, oricum, slabe sanse sa stie.

Dar cum bine a spus Gaby, vei downloda doar fisierele html/css/js, orice cod PHP nu va fi downlodat.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.