Jump to content

Imi Apare Ca Fiind "guest" Insa Contul Functioneaza!?

Recommended Posts

Posted

Salutare, detin un forum phpBB3 insa vreau sa trec pe IPB. Ideea e ca am reusit intr-un final sa fac conversia, mai cu o mica eroare mai nu stiu cum. Intr-un final totul a fost ok, posturile puteau fi acesate, conturile ok insa ma lovesc de o problema. Toti membrii ce au posturi, cand intri in postul lor sau un simplu raspuns ei apar ca "guest" sau chiar deloc, culmea e ca am intrat pe un cont a unui utilizator si am postat intr-o categorie, dupa ce am facut postul ii apare numele  insa in restu de topicuri unde are posturi nu ii apare numele, pur si simplu in loc de nume ii apare guest sau deloc si postul care l-a facut.

Imagine cu problema: http://s28.postimg.org/6j6vlqdbh/ipb.png

Aveti idee care este problema?

Sper sa ma fi facut inteles... :(

• Moderators
Posted

Posibila solutie, nu is 100% sigur daca functioneaza.

Ai dat un rebuild la posturi? Daca nu, intra in:

AdminCP > System > Tools & Settings > Recount & Rebuild

Si acolo ai diferite optiuni, de la resincronizare de topicuri / posturi, pana la un mic rebuild daca chiar e nevoie.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Probabil ca tu cand ai facut categoriile  le-ai permis cei din guests  sa posteze si ei in topicuri

Ce e de facut in cazul asta ?

Posibila solutie, nu is 100% sigur daca functioneaza.

Ai dat un rebuild la posturi? Daca nu, intra in:

AdminCP > System > Tools & Settings > Recount & Rebuild

Si acolo ai diferite optiuni, de la resincronizare de topicuri / posturi, pana la un mic rebuild daca chiar e nevoie.

Am facut rebuild si degeaba. Am facut rebuild la :

- Recount Statistics

- Rebuild Content [Posts, Calendar Entries, Private Messages, Announcements, Signatures, etc.]  si am selectat  Post content

- Rebuild User Names

- Rebuild User Post Counts

Si la fel mi arata ca guest sau deloc in topicuri , tin sa precizez ca la conversia am primit  cateva erori legate de nickname-urile unor membrii pentru ca aveau semne de genu !@#$% insa nu a fost important din cate mi-a zis notificatia . Tot odata cum am zis , odata ce postezi un post nou apare nickname-ul  si mai este un lucru .. la contul meu de admin imi apare numele in toate posturile. Sa fie oare de la permisiuni ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.