Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Se poate dar cu o metoda mai complicata:

• Un query in baza de date.
  • Cu manage inactive members, setat un grup default pentru membri noi si dupacea cu manage inactive members la X zile care setezi sa stearga membri automat din grupu acela daca nu intra in zilele care specifici.

Este o metoda sa stergi lumea care isi face cont la misto si pentru nimic. De ce as vrea sa am tip Indungi 100.000 membri cand doar 10.000 am activi lunar? 90.000 din ei au 0 posturi si nu au facut nimic vrodata pentru comunitate.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Se poate dar cu o metoda mai complicata:

• Un query in baza de date.
  • Cu manage inactive members, setat un grup default pentru membri noi si dupacea cu manage inactive members la X zile care setezi sa stearga membri automat din grupu acela daca nu intra in zilele care specifici.

Este o metoda sa stergi lumea care isi face cont la misto si pentru nimic. De ce as vrea sa am tip Indungi 100.000 membri cand doar 10.000 am activi lunar? 90.000 din ei au 0 posturi si nu au facut nimic vrodata pentru comunitate.

Exact , asta vreau si eu sa fac .. sa las doar membrii care au cat de cat un nr de posturi  iar intr-un final doar pe cei activ .. insa sa scap de cei cu 0 posturi . Imi poti da mai multe detalii ? .. vreau ceva in masa nu sa stau manual la 10k membrii sa ii sterg.

Posted

Intri in ACP -> Members -> Advanced Member Search (dai click pe rotita din dreptul search-ului pentru membrii) -> si ai mai jos Members with selectezi exactly number of posts si in casuta alaturata pui 0. Dupa aceea selectezi Prune all members found, si iti sterge toti membrii selectionati. E metoda manuala, dar nu ii stergi manual pe fiecare in parte.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.