Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 1/23/2015 at 2:18 AM, Zx.Vlad said:

Hai să facem chetă și să transformăm Facebook în IP.Board. Cu încă vreo 3-4 miliarde de ajutoare, poate reușim :))

De ce naiba ai vrea să afli IP-ul unui utilizator Facebook?

Am spus prin primele pagini. Voiam sa compar 2 ip-uri sa vad daca e aceeasi persoana

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

eu as dori sa aflu locatiile diversilor indivizi, excroci care cer bani pe facebook, invoca diverse motive, sunt pur si simplu agasata, si enervata de tot felul de cretini care cer bani....si pana actioneaza politia mori incet, de aceea vreau sa stiu cum pot afla IPul de pe facebook, cat mai simplu explicat ..va rog

Posted

eu as dori sa aflu locatiile diversilor indivizi, excroci care cer bani pe facebook, invoca diverse motive, sunt pur si simplu agasata, si enervata de tot felul de cretini care cer bani....si pana actioneaza politia mori incet, de aceea vreau sa stiu cum pot afla IPul de pe facebook, cat mai simplu explicat ..va rog

Singura chestie cu care v-as putea ajuta,ar fi urmatoarea sugestie:

Persoana careia doriti sa-i aflati adresa IP,o invitati pe site-ul dvs. (blog,forum,whatever) si,mai apoi veti avea IP-ul.

O a doua varianta ar fi sa-l ademeniti la seed-ul unui torrent...

Prin Facebook implicit,dupa cum am stabilit mai sus,nu este posibil.

Posted

Eu sunt tare curios ce urmeaza dupa ce intr-un fel sau altul am obtinut IP-ul unei persoane :-?.

Depinde la ce te referi.

Sa te duci la domiciliul persoanei,nu poti.

Posted

pai cum aflii adresa exacta?

Am vazut un documentar odata,in care arata cum fiecare adresa IP este specifica unei locatii anume. (ex:Campina,Prahova,Romania)

Strada sau alea,nu le aflii chiar asa usor,ca doar nu esti de la SRI.:))

Posted

Eu sunt curios ce face dupa ce afla ca X e din orasul Y. Ia tot orasul la scormonit, sau?

Cam greu,daca orasul e foarte mare?

Eventual,semnaleaza la autoritati ca a dat de sarlatani pe acolo...(habar n-am ce altceva sa faca)

Vroiam doar s-o ajut...

Posted

daca merg la politie si zic " Sunt sarlatani in orasul acesta!".. iti zic ca sigur am dreptate. Nam nevoie de nici o dovada pentru asta, orice oras as alege :))

Aia da.

Ti-am zis,nu m-am gandit asa departe.

Am zis doar s-o ajut.

Keep that damn fucking things simple.:))

Posted

Discutia noastra ar trebui sa fie utila si pentru doamna. Eventual poate ne lamureste chiar ea in legatura cu ce va face cu IP-ul sau isi va da seama ca nu o ajuta la nimic.

De indata ce va reveni pe topic,va vedea ca toti 3 sustinem aceasi idee (IP = City/Town.Region/State.Country)

Sa fi fost altfel,ar fi iesit un scandal monstru pe Internet...

• 1 month later...
Posted

Desigur ca poti, iti trebuie un ip-grabber si putina inginerie sociala.

Adica exact ce am zis si eu mai inainte, un un site care inregistreaza IPurile care se conecteaza la el, si sa ii dai linku :)

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

• gaby changed the title to Cum aflu IP-ul cuiva de pe Facebook?
  • 4 weeks later...
Posted

Salut, am si eu acceiasi intrebare..cum aflu IP ul unui cont de FB.

Am nevoie pentru a aflat daca un user care de cateva zile ma sacaie este din liceu cu mine.Va dau si linkul contului daca este nevoie 

• 7 months later...
Posted

Cum pot afla adresa ip a unor conturi de pe care primesc mesaje atat pe contul meu de facebook cat si al surorii mele si imediat dupa ma blocheaza pentru a nu putea raspunde. Imi puteti raspunde la adresa : sil_platon@yahoo.com

• 6 months later...
Posted

Vreau doar sa aflu in ce zona a fost facut ip sau ce alte conturi de facebook au mai fost facute pe ip respectiv,cn ma poate ajuta va rog frumos e vb de santaj aici ,va rog din inima

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.