Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Sa inteleg ca ai incercat si la alta firma hosting? Si cu licenta originala?  :troll:

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Bine zis, "inainte". Lumea se schimba intruna, vorbeste cu firma hosting si vezi ce au umblat, daca au umblat la ceva de cand ai problema, inseamna ca or atins ceva ce nu trebuia.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Bine zis, "inainte". Lumea se schimba intruna, vorbeste cu firma hosting si vezi ce au umblat, daca au umblat la ceva de cand ai problema, inseamna ca or atins ceva ce nu trebuia.

Am vorbit eu cu cei de la host si de la webhost si de la ei nu ii ... si am schimbat si platforma , tema tot:| 

:craciun2:

Tu clar ai facut post sa faci posturi:-w

• Moderators
Posted

Si daca eu iti zic ca Mos Craciun exista ma crezi? Nu mai credeti tot ce spun oamenii de la firma de hosting, cateodata iti zic orice doar sa ramai la ei.

Daca ai:

• Schimbat platforma.
  • Tema.
  • Incercat sa vezi cum se comporta pe un forum creat de la zero, cu totul gol.

Si tot nu merge, asta ramane sa nu zic 100%, dar poate 90% treaba de la hosting. Altceva, nu vad care ar putea fi problema.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.