Jump to content

Recommended Posts

Posted

Deci nustiu ce sai mai fac , am sters toate fisierele din FTP am 0 fisiere si tot imi zice la forum cand intru ca are virusi , ce sai mai fac ca nu mai stiu ce , am bagat diferite platforme I.P.B si degeaba.

• Moderators
Posted

Daca nu ma insel, treaba asta cu "virusi", nu e un scanner anti-virus instalat la firma hosting.. Este marcat ca si virusat/malware de care domeniu principal, avertizarea e pe domeniu, poti sa stergi totu, ca odata marcat ca contine sau e site periculos, pana cand nu scaneaza iaras, tot la fel va fi.

Va trebui sa ceri o re-scanare de malware, mai multa informatie in engleza -> Click

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 2 weeks later...
Posted

Sterge tot din FTP lasal 48h Gol pana la urmatoarea scanare google dupa care va fii totul cum trebuie

Dar tin sa te anunt ...nu repune backup ...

Spun din surse sigure ca am patit-o timp de 4 zile ...

Posted

firmele pirat nu au clean virus in cpanel incearca si ia legarura cu cei de la gazduire web!

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.